VIDEO: Pri úchvatnom nebeskom divadle sa stretla polárna žiara s padajúcou hviezdou
06 | 01 | 2020 I Marek Molnár

Obyvatelia ruského mesta Murmansk v sobotu pozorovali neobyčajnú polárnu žiaru, ktorá bola sprevádzaná zriedkavou padajúcou hviezdou. Našťastie bolo toto nebeské divadlo zaznamenané na videu, aby sa mohol pokochať celý svet.


Polárna žiara alebo Aurora borealis je svetelný úkaz na oblohe, ktorý vzniká pôsobením nabitých častíc slnečného vetra pri vstupe do zemskej atmosféry, alebo do atmosféry iného kozmického telesa.

Pri tomto nebeskom úkaze vznikajú rôzne farby ako to už ukazuje úchvatný videozáznam z Murmanska v severozápadnom Rusku, ktorý sa podarilo zachytiť v sobotu v noci.

[videopress AntE5eGl]

Prírodná krása nikdy neprestane udivovať a našťastie bol po ruke kameraman so správnym vybavením, ktorý zachytil padajúcu hviezdu, ktorá sa cez víkend pripojila k vesmírnemu divadlu.

Ruptly


Francúzska polícia strelila muža s nožom, ktorý kričal "Allahu Akbar"
Muž vyzbrojený nožom, ktorý zároveň kričal „Allahu Akbar“, bol postrelený policajtmi v severovýchodnom meste Metz, len dva dni po podobnom útoku v blízkosti Paríža, pri ktorom zostala jedna osoba mŕtva a niekoľko zranených. Informuje o tom portál... Čítať ďalej
06 | 01 | 2020 | Marek Molnár