Majstrov priateľ o Ivane Gottovej: Má rovnaký záujem!
03 | 01 | 2020 I Dominik SImon

Pavel Větrovec (70) sprevádzal Karla Gotta († 80) takmer štyri desaťročia. Pianista si bol so spevákom blízky nielen v pracovnom živote, ale aj v tom osobnom. A tak nie je divu, že má záujem vzdať svojmu kamarátovi hold koncertom.


Majstrov dlhoročný kapelník na svojho blízkeho kamaráta spomína každý deň. "Spomínam na neho denne. Nie je deň, aby na neho neprišla spomienka. Bolo obdobie, keď sme si boli veľmy blízki, potom to zase ochladlo. Bolo to ako každý vzťah v ľudskom živote. Ale ľudsky aj profesne je to pre mňa obrovská strata, "povedal Super.cz Větrovec.

Od smrti Gotta sa už niekoľkokrát hovorilo o koncerte, ktorým by mu bol vzdaný hold. Větrovec by bol rád súčasťou tejto pocty, ale len za predpokladu, že by koncert chystala vdova Ivana Gottová. "Zatiaľ si, myslím, na programe dňa nie je. Údajne management má v pláne koncert výhľadovo organizovať, v tejto chvíli ma nikto neoslovil. Keby sa tak stalo, rád by som do toho išiel. Nie za každú cenu a s každým samozrejme. Musí to byť na úrovni, akú by si Karel zaslúžil. Ak to bude robiť Ivanka, bude to určite všetko v poriadku. O tom nepochybujem. Tá má rovnaký záujem, "zveril sa hudobník.

Tajné foto odhalené: Karel Gott si užíval života s kráľom šoubiznisu Janečkom
S legendárnym skladateľom a bossom českého šoubiznisu Františkom Janečkom (75) tvorili dlhé roky nerozlučnú dvojicu. Vymýšľali sériu projektov, ktoré vždy mali fenomenálny úspech. Niektoré nápady sa zrodili napríklad v Dominikánskej republike, kam... Čítať ďalej
02 | 01 | 2020 | Dominik Simon