Rodina znovu pokope! Dara Rolins na Vianoce po boku s expriateľom
25 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Na Vianoce sa občas dejú zázraky a rad rodičov by urobilo všetko preto, aby ich milé deti zažili tie najkrajšie sviatky. Dôkazom je aj Dara Rolins (47), ktorá teraz ukážkovo všetkým predviedla, ako má správna vianočná pohoda vyzerať.


Speváčka, ktorú pred rokmi preslávil duet Zvonky šťastia s Karlom Gottom († 80), zdieľala na svojom Instagrame už 23. decembra krásnu predvianočnú pohodu. Je na ňom zachytená s dcérou Laurou (11) a jej oteckom Matejom Homolom (46). 

"Naše - tento rok prvé, práve prebiehajúce Vianoce. Pozdravujeme vás a všetkým prajeme už dnes Šťastné a Veselé, " doplnila Rolins snímku s milým prianím a nezabudla spomenúť aj to, že sú s Laurou alias Lolou a Matejom rodinka. Skoro to vyzeralo, ako by sa Slovenka so spevákom a gitaristom kapely Wohnout dala opäť dokopy, alebo sa s ním snáď ani nikdy nerozišla. Predsa len im to na fotke spolu veľmi pristane a všetci traja vyzerajú moc spokojne.

"Laurinka, ako je šťastná," všimol si aj niekto v komentároch a ďalší človek doplnil, že o tom to predsa je. Práve o šťastí, preto sa na sviatky schádzajú a oslavujú spoločne, aj keď už od roku 2010 netvoria pár. Avšak, vzhľadom k tomu, že spolu pri stromčeku zapózovali už deň dopredu a Dara navyše hovorila o prvých Vianociach, je celkom pravdepodobne, že priamo na Štedrý večer už spolu nebudú. Každopádne majú medzi sebou dobré vzťahy.

Lesný požiar prenikol do prístavu Valparaíso. 120 domov zničených, niektoré štvrte evakuované
Silné lesné požiare zničili alebo poškodili v čílskom prístave Valparaíso najmenej 120 domov. Niektoré štvrťe mesta na západe tejto juhoamerickej krajiny sa preto museli evakuovať, oznámili v utorok podľa agentúry DPA tamojší... Čítať ďalej
25 | 12 | 2019 | Dominik Simon