Pavol Rusko nevydržal na súde ani 60 minút, len o štyri dni neskôr na večierku v prítomnosti modeliek rozdával úsmevy tri hodiny.
22 | 12 | 2019 I Dominik Simon

Obžalovaný Pavol Rusko na vianočnom večierku s krásnymi modelkami: Vyliečila ho atraktívna spoločnosť?  Rusko mal dokonca príhovor, a keď práve sám nefotil, tak modelky aspoň rozosmieval grimasami... Správu priniesol denník Nový čas.


Proces Pavla Ruska a Mariána Kočnera v kauze markizáckych zmeniek sa blíži do svojej finálnej fáze a čaká sa najmä na vypočutie znalcov, ktorý skúmali pravosť zmeniek. Písmoznalkyňa mala pred senát predstúpiť už dvakrát , no v obidvoch prípadoch jej výpoved' zrušili Kvoli Ruskovi Ktorý sa sťažoval na zdravotné problémy a nedovolil vypočuť znalkyňu bez jeho prítomnosti.

Prokurátora Jána Šantu to vytočilo natoľko, že chcel dať Ruska zavrieť, aby ho na súd vodila z väzby eskorta.„Nehodnotím to nijak inak ako bohapustú obštrukciu,“ zkonštatoval Šanta. Faktom však zostáva že Rusko bol v decembri hospitalizovaný v nemocnici, a z konania ktoré sa konalo v pondelok odišiel po troch hodinách lebo sa vraj necíti dobre. V utorok na pojednávanie neprišiel vôbec. O tri dni neskôr sa zabával na firemnom večierku modelingovej agentúry Heriett models ktorú vlastní jeho manželka Henriett a v ktorej sa posledných pár rokov angažuje aj sám Pavol Rusko.

"Čo je na tom také nezvyčajné, že som bol niekde na večierku firmy, ktorú s manželkou osem rokov prevádzkujeme?“ vyjadril sa k svojej prítomnosti na večierku Pavol Rusko.

Rusková vypovedá v kauze televíznych zmeniek, Marian K. na súd neprišiel
V bratislavskom Ústave na výkon väzby (ÚVV) pokračuje vo štvrtok pojednávanie vo veci údajného falšovania zmeniek TV Markíza a marenia spravodlivosti. Pred senátom Špecializovaného trestného súdu vypovedá exmanželka obžalovaného Pavla R. Viera... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | TASR