Moderátor Viktor Vincze schytal bitku v bratislavskej MHD!
21 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

 Moderátor Viktor Vincze (28) zažil nepríjemný zážitok v Bratislavskej MHD. Po vysielaní nastúpil do autobusu X5, v ktorom sa to celé odohralo.


Viktor sa prihovoril svojím fanúšikom na Instagrame vo štvrtok večer. "Mám za sebou čersto úplne najbizarnejší zážitok z MHD,". Cesta z práce tento krát naozaj nebola pokojná. Okrem Viktora sedeli v autobuse X5 na zadných sedadlách dvaja muži, minimálne jeden z nich "naliaty na blato, držal ešte v ruke nejakú fľašu od piva," opísal Viktor dvoch spolucestujúcich.

"Ja som sa len pozrel a keď som sa pozrel naspäť svojím smerom, tak už som len počul, ako kričí: ´Na čo sa tu pozeráš, ty k...´ Ja som mu len povedal, že tu nemôžete piť...," vysvetľuje moderátor začiatok roztržky. To ho však už ožratý muž začal ťahať z autobusu, na ďalšej zastávke sa jeho agresivita stupňovala, až musel zasiahnuť jeho parťák. Ten ho z vozidla síce vytiahol, no "pomstiteľ" si ešte nenechal ujsť posledné číslo. Viktorovi zabúchal na okno a vyhrážal sa mu, že ho zabije. "A to nebolo ešte ani 9. hodín večer a už sa MHD premenila na peklo," skonštatoval markizácky moderátor už v bezpečí.

Šokujúca nehoda moderátorky Aleny Heribanovej: V bezvedomí a v kaluži krvi, ostala ležať na ceste!
Moderátorka Alena Heribanová (64) si prešla skutočným peklom. Keď ju nešťastne zrazilo auto, ostala ležať na ceste v bezvedomí a v kaluži krvi! Čítať ďalej
20 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová