Šokujúca nehoda moderátorky Aleny Heribanovej: V bezvedomí a v kaluži krvi, ostala ležať na ceste!
20 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Moderátorka Alena Heribanová (64) si prešla skutočným peklom. Keď ju nešťastne zrazilo auto, ostala ležať na ceste v bezvedomí a v kaluži krvi!


Moderátorka sa zverila so svojím nepríjemným zážitkom týždenníku Šarm. Celé sa to odohralo v časoch keď ešte bola malé dieťa. „Ležala som v kaluži krvi, v bezvedomí na ceste. Naložili ma do auta a previezli do nemocnice. Deti, ktoré boli vtedy so mnou, bežali k nám domov a prvý výkrik, ktorý zaznel vo dverách, bol: Teta, Alenku vám zabilo! Už tam leží mŕtva na ceste!“ Šokuje Heribanová.

Chvalabohu sa však nič vážne nestalo a celý doterajší život prežila bývalá hlásateľka v zdraví. „Bolo to dramatické, ale nič vážne sa, našťastie, nestalo, hoci lekári predpovedali, že budem mať trvalé následky. No neviem, či nejaké ostali... Ale ak áno, zdá sa, že sa s tým dá žiť,“ vtipne dodala.

Dominika Gottová má v manželstve problémy: Alkohol, lieky, drogy a zúfalstvo!
Manželská vojna medzi najstaršou dcérou Karla Gotta († 80) Dominikou (46) a jej fínskym manželom Timom Tolkkim (53) naplno prepukla! Hudobník si súkromie rozhodne nedrží v súkromí. Naposledy poprel, že by auto, ktoré dostali darom od Majstra,... Čítať ďalej
19 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová