Bucľatá speváčka Lizzo to prehnala: Na zápase NBA twerkovala bez hanby v spodnom prádle (VIDEO)
16 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Speváčka Lizzo (31) zažíva doterajší vrchol svojej kariéry. Získala osem nominácií na Grammy, na sociálnych sieťach ju sleduje sedem miliónom ľudí, objavuje sa na obálkach nielen hudobných magazínov a čerstvou novinkou je, že časopis Entertainment Weekly ju zvolil osobnosťou roka.


Lizzo patrí k čoraz väčšiemu množstvu celebrít, ktoré vyzývajú ostatných, aby sa mali radi. Ona sama ide príkladom a zastupuje ženy, ktoré nemajú miery modeliek, to im ale nezabráni ukazovať telo podľa gusta. A to jak na pódiu v rámci kostýmov, tak aj v súkromí. Príkladom bola Lizzyna návšteva basketbalového zápasu v centre Staples, kam dorazila s holým zadkom a pozornosť na seba upútala tancovanim a twerkováním do kamery počas prestávky. Hrali totiž jej hit Juice.




Niektorých to tak pobúrilo, že sa na speváčku zniesla vlna drsnej kritiky, a dokonca sa začali šíriť zvesti o tom, že jej bude obstarávať v budúcnosti zakázaný vstup do arény. Lizzo v odpovedi na situáciu síce uviedla, že trollovia na ňu nemajú žiadny efekt, ale keď to hovorila, plakala. Neprajníkom odkázala, že keď sa im jej pozadie tak hrozne nepáči, môžu jej ho pobozkať.

Vec dokonca došla tak ďaleko, že sa ku "kauze" vyjadril aj prezident Staple centra Lee Zeidman. Ten poprel zákaz vstupu a dodal, že speváčka bude v centre "kedykoľvek vítaná". "Je naozaj smiešne, že sa šíria také klebety a že ľudia ich píšu bez akejkoľvek snahy o preverenie, či sú pravdivé," dodal Zeidman.

Greta Thunbergová sa na twitteri posťažovala na preplnené vlaky v nemecku
Reklamu nemeckej železničnej spoločnosti Deutsche Bahn (DB) rozhodne neurobila švédska aktivistka Greta Thunbergová, ktorá v sobotu na svojom účte na twitteri zverejnila fotografiu, ako sa po mesiacoch na cestách vracia do vlasti. Sedí pri tom na... Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Dominik Simon