Ďalší podvrh Andreja Danka. Na sociálnych sieťach klame
12 | 12 | 2019 I Peter Bachan
Najprv vydával svoju rigoróznu prácu za originál, neskôr sa ukázalo, že ide o plagiát. Potom sa Slovákov snažil presvedčiť o svojom vlastenectve moravským ľudovým vzorom, ktorý na bilbordoch predával ako ukážku slovenského folklóru. Dnes mu prišli na ďalší podvod.

Zdá sa, že predseda SNS Andrej Danko nemá problém s vykrádaním iných. Najnovšie na podvrh zo strany SNS upozornila facebooková stránka antiFico, ktorá sa venuje kritike vládnych politikov. Ich zistenia sú zaujímavé.

Zdá sa, že SNS na čele s Andrejom Dankom podvádza pri propagovaní života na Slovensku. Ako mnohé iné strany aj SNS je aktívnou na sociálnych sieťach. Svoje príspevky väčšinou podporí aj vhodnou fotografiou. Podľa najnovších zistení to však vyzerá, že Danko a SNS podávali ako obraz každodenného slovenského života obrázky zo zahraničia. Stačilo si fotografie, ktoré SNS použila v nedávnej minulosti na instagrame vyhľadať cez prehliadač, aby sa ukázalo, že boli už použité a dokonca vyrobené v iných krajinách.

Ficove video s detičkami. Komu toto však napadlo?
Najsilnejšia vládna strana Smer prechádza razantnou zmenou. Po dlhých rokoch zmenili logo a aktuálne sa internetom šíria ich viaceré videokampane. Čítať ďalej
11 | 12 | 2019 | Gabriel Matta


Ako príklad uvádza facebooková stránka šťastnú rodinu, ktorá vďaka rekreačným poukazom už môže dovolenkovať na Slovensku. V skutočnosti fotografia vznikla v Škandinávii. SNS sa nás tiež pokúsila presvedčiť o zdravých a slovenských výrobkoch v obchodných reťazcoch obrázkom mladej nakupujúcej ženy. Ani tu však nešlo o Slovenku. Obrázok bol nájdený v celosvetovej fotobanke Adobe Stock a jej pôvod je pravdepodobne v Srbsku.

SNS klamala aj na začiatku školského roka. Na sociálnej sieti popriali všetkým študentom úspešný školský rok, pričom k statusu pripojili fotografiu usmiatych detí v škole. Ani v tomto prípade nejde o slovenské deti. Fotografiu využíva na svojej hlavnej stránke Inštitút BHST z Beverly Hills, ktorý sa venuje deťom s vážnymi poruchami reči.

S príkladmi by bolo možné pokračovať. SNS sa vydáva za národnú stranu. Sama však nie je schopná ísť do ulíc, aby zachytila život slovenského národa.

Pozrite si video zo stránky Antifico.



Danko: Aj v dnešnej dobe dezinformácií existuje len jedna pravda
Predseda Národnej rady (NR) SR Andrej Danko (SNS) zdôraznil, že aj v dnešnej dobe, keď existuje veľké množstvo dezinformácií, je potrebné si uvedomovať, že pravda je jediná. Najlepšia ideológia je podľa neho zdravý rozum. Uviedol to v nedeľu v... Čítať ďalej
17 | 11 | 2019 | TASR