Michael Schumacher: Rodina posunula informácie a NOVÉ ZÁBERY! (VIDEO)
05 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Zdravotný stav legendárneho pilota Formuly 1 Michaela Schumachera je dodnes jednou veľkou neznámou. Od doby, kedy sa Michael Schumacher v decembri 2013 vážne zranil po páde na lyžiach, sa na verejnosť dostávajú len veľmi hmlisté správy. Pozrite sa na posledné video, na ktorom je legendárny jazdec zachytený. Zábery vznikli dva mesiace pred tragédiou.


Schumacher pred kamerou odpovedal na otázky svojich fanúšikov. Prezradil napríklad, že sám na sebe vždy cítil, že nie je dosť dobrý a musí na sebe pracovať.

V rozhovore, ktorý bol po piatich rokoch zverejnený na oficiálnych webových stránkach jazdca Formuly 1, tiež so slzami v očiach spomínal na doby, kedy vyhrával jeden titul majstra sveta za druhým.

Uviedol, že jeho veľký rešpekt si vyslúžil Mika Häkkinen. V súkromí ale medzi jazdcami panovali prekvapivo dobré stavy. Aký je súčasný stav jazdca ale pravdepodobne netuší ani nikto z nich. A zúfalí sú nielen jeho priatelia.



Schumacherovi fanúšikovia sa stále nedočkali odpovede na otázku, ako na tom ich miláčik vlastne je. Predpokladá sa, že sa o 49-ročného Nemca v jeho luxusnom dome blízko Ženevského jazera vo Švajčiarsku stará tím lekárov.

K dispozícii ma údajne 15 lekárov a zdravotných sestier, za ktoré rodina okato v prepočte asi 3,5 milióna korún týždenne. Rodina opakovane žiadala verejnosť, aby chápala, že Schumacher a jeho blízki potrebujú súkromie.

Blízky priateľ Michaela Schumachera Willi Weber má konflikt s pilotovou ženou!
Blízky kamarát Michaela Schumachera (50) a jeho bývalý manažér Willi Weber mal len jedno veľké želanie. A síce navštíviť doma slávneho pilota, ktorý je po úraze hlavy pripútaný na lôžko. Lenže nepochodil. Jeho manželka Corinna mu dala stopku.... Čítať ďalej
19 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová