Ako si žijú herci zo seriálu Priatelia? Kto dopadol na dno a kto má liek proti starnutiu?
05 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Od vypustenia prvej série legendárneho seriálu Priatelia v roku 1994 ubehlo mnoho rokov, u divákov ale patrí stále k najobľúbenejším komédiám všetkých čias. Herci hlavných postáv si zarobili počas šiestich radov neuveriteľné honoráre a stali sa svetovými celebritami. Ako sa im darí dnes a koho najviac poznamenal zub času?





Courteney Cox, predstaviteľka Moniky, sa veľkej kariéry nedočkala. Po veľkej sláve Priateľov už žiadne ponuky na veľké role neprichádzali a herečka si kompenzovala ušlé mladosti početnými plastickými operáciami! Dnes toho ale ľutuje a postupne sa snaží vrátiť napáchané škody na svojej tvári. Courteney je rozvedená a má dcéru Coco.

Asi najobľúbenejšia ženská postava, Jenifer Aniston, svoj potenciál využila naplno a aj dnes hrá v jednom filme za druhým! Menej sa jej však darí v osobnom živote. Kedysi bola vydatá za Brada Pitta, nevydržalo ale ani druhé manželstvo s Justinom Theroux. Herečka sa dodnes nedočkala vlastných detí.

Predstaviteľka Phoebe, Lisa Kudrow, je na tom s rodinným životom o mnoho lepšie, než jej kolegyne. Už v čase nakrúcania Priateľov sa vydala za podnikateľa francúzskeho pôvodu, Michaela Sterna, s ktorým má syna. A manželstvo je šťastné a spokojné dodnes. Lisa sa ďalej venuje herectvu, najslávnejšie role však zostávajú nesporne Priatelia.

Osud Matthewa Perryho, alias Chandlera Binga, nebol úplne ružový. Herec je bezdetný a už v čase nakrúcania seriálu prepadol závislosti od liekov a alkoholu. Odvykačka nebola pre Perryho jednoduchá, nakoniec ale svojich démonov prekonal a vo svojom bývalom dome založil odvykacie centrum!

David Schwimmer, v Priateľoch vtipálek Ross sa takmer tridsať rokov nezmenil, vyzerá stále rovnako. Venuje sa hraniu, bol sedem rokov ženatý s fotografkou a producentkou Zoe Buckman. Manželstvo sa ale pred dvoma rokmi rozpadlo, herec z neho má sedemročného syna.

Joey Tribbiani svojim humorom v seriáli vedel každého odzbrojiť. Matt LeBlanc vedel využiť svoju charizmu a po Priateľoch začal natáčať vlastný sitcom Joey, kde využil práve postavy Joeyho Tribbianiho. Je rozvedený, má dcéru Marinu. Niekoľko rokov uvádzal Top Gear a z hercov asi najviac nabral na váhe.

Šok pre fanúšikov seriálu Priatelia! Návrat vzbudzuje v hercoch obavy+
16 | 11 | 2019 | František Németh