KRÁĽOVNÁ MŔTVA?! Verejnosť je v šoku: Je to však pravda?
04 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Veľká Británia sa prebudila do nového pracovného týždňa a zároveň do najhoršej nočnej mory. Ľudia sa totiž mohli dočítať, že milovaná kráľovná Alžbeta je po smrti. Prepukla krajina naozaj v plač?


V záplave špekulácií o tom, že kráľovskej rodine v podstate už roky vládne princ Charles,  sa dnes ráno objavila na sociálnych sieťach šokujúca správa. Kráľovná Alžbeta podľa nej mala minulý víkend zomrieť. Vzhľadom k jej pokročilému veku by sa jej pravdivosti nemohol nikto čudovať.

Každopádne podľa serveru express.co.uk išlo o hoax čiže falošnú správu, ktorá sa začala šíriť prostredníctvom twitteru. Panovníčka podľa nej mala zomrieť v nedeľu ráno na infarkt. Informácie mali pochádzať od zdrojov z kráľovskej gardy.


"Vidím, že zase nastal ten čas v roku, kedy musím rozptýliť zvesti o odchode kráľovskej výsosti. Kráľovná nie je mŕtva. Je nažive, má sa dobre a plánuje navštíviť prezidenta Trumpa a ďalších svetových lídrov v Buckinghamskom paláci pri recepcii NATO, "prezradil kráľovský expert Charlie Proctor.

Správu neskôr dementoval aj samotný Buckinghamský palác. Pravdou však je, že monarchia má plán pre prípad smrti kráľovnej Alžbety. Možno je najvyšší čas ho zase oprášiť.

Epsteinova sexuálna otrokyňa potvrdila svoje obvinenia voči princovi Andrewovi
Američanka Virginia Giuffreová zopakovala v pondelok v rozhovore pre televíziu BBC svoje obvinenia voči britskému princovi Andrewovi. Tvrdí, že bola trikrát donútená k sexu s ním, z toho dvakrát, keď mala 17 rokov. Došlo k tomu v čase, keď bola... Čítať ďalej
03 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR