Šok v kráľovskej rodine: Znovu tehotná Meghan: Princ Harry zháňa rady, ako zvládať druhé dieťa!
02 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Princ Harry prejavil ženám veľké pochopenie, sám totiž slúžil 10 rokov v armáde, a uznal, že byť od rodiny je jednou z najhorších vecí.


"Je to neuveriteľne ťažké. Veľmi ctím a obdivujem všetkých, čo sa s podobnou vecou musia vysporiadať," povedal princ. "Nedokážem si predstaviť, aké zložité to musí byť, keď máte deti, ktoré sa menia tak rýchlo."


Meghan využila svoj čas s mladými rodinami, aby sa porozprávala o niektorých nedávnych míľnikoch v živote princa Archieho. Syn princa Harryho už má prvé zúbky a skúša si plazenie!

Pri hovore so skupinou malých detí v komunitnom centre Broom Farm Community vo Windsore, povedala Meghan jednej dievčine: "Pozri sa, koľko máš zubov - tie už máš asi všetky! Archie má zatiaľ len dva. "

Potom si ukázala na spodnú peru a dodala: "Úplne maličké." Priznala tiež, že už pomaly končí doba, keď Archie len polihoval na deke alebo v kočíku. "Väčšinu času teraz venuje pokusom liezť, v čom začína byť pekne zručný - lezie občas tak rýchlo, ako by chodil!" smiala sa vojvodkyňa zo Sussexu.

Meghan Markle sa k vojvodkyňu Kate nesmie priblížiť: Verejné poníženie!
V Británii sa 10. novembra oslavoval Deň vojnových veteránov a na významnej udalosti nesmela chýbať celá kráľovská rodina. Počas ceremónie si ale ...

Meghan Markle a láska s pornohercom! Pred Harrym mala vojvodkyňa podivný vkus

Povesti hollywoodskych herečiek nezostali nič dlžné! Vášnivá vojvodkyňa Meghan, ktorá je podľa mnohých správ aktuálne druhýkrát tehotná, má ...
Počas nedávneho výletu s vojenskými rodinami, ktorého sa zúčastnil s manželkou Meghan Markle, sa druhý syn princa Charlesa pýtal vojakov hlavne na to, aké je mať druhé dieťa.

"Harry sa naozaj zaujímal o to, aké to majú rodiny s dvoma deťmi, pretože hovoril len s nami, čo máme viac detí," povedala Susie Stringfellowová. Ona a manželka ďalšieho veterána sa rozprávali s urodzeným párom vlastne len o tom, ako úspešne rozšíriť rodinu o ďalšieho potomka.

"Snažili sme sa ho povzbudiť, aby do druhého dieťaťa bez váhania šli," povedala Strongfellowová.

Kráľovský konflikt sa stále stupňuje! Meghan a Harry dostali škrt cez rozpočet
Kráľovná Alžbeta II. starne. Síce sa snaží plniť svoje kráľovské povinnosti, no vo svojom veku je to pre ňu ale stále viac namáhavé. Preto sa povinnosti snaži postupne delegovať na ďalších následníkov. A to sa Harrymu a Meghan nebude moc... Čítať ďalej
27 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová