Johnny Depp chystá pre Michaela Jacksona šokujúcu odplatu! O čo vlastne išlo?
02 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vybavovanie si účtov s Michaelom Jacksonom stále ešte nie je u konca. Na legendárneho speváka si spomenul aj hollywoodsky herec Johnny Depp. Ako si chce s kráľom popu vybaviť účty?


Desať rokov po jeho smrti to vyzeralo, že od Michaela Jacksona budú všetci skôr dávať ruky preč. Dokument televízie HBO Leaving Neverland znovu otvoril otázku zneužívania detí. S legendárnym hudobníkom si potom mnohí chceli vybaviť účty. Priživiť sa na ňom chce aj hollywoodsky herec Johnny Depp.

V Los Angeles začali pripravovať o kráľovi popu veľmi bizarný muzikál. Príbeh Michaela Jacksona chcú jeho tvorcovia rozprávať z perspektívy jeho slávnej rukavičky, ktorú nosil pri koncertoch, čím z nej urobil slávnu rekvizitu.

Produkčné predstavenie má mať na starosti práve Depp, ktorého ľudia poznajú napríklad zo série Piráti z Karibiku. Muzikál For The Love of a Glove bude mať v kalifornskej metropole premiéru už koncom januára. Pozostalí ale tvorcom súhlas nedali.

Jacksonovi príbuzní, naopak odsúhlasili vznik biografického filmu o spevákovi. Za nápadom stoja ľudia, ktorí nakrútili film o frontmanovi kapely Queen Freddiem Mercurym.

Michael Jackson stále nažive? Alebo ide o podvod!
Fanúšikovia kráľa popu majú nádej, že Michael Jackson je stále nažive. Tento rok pritom ubehlo desať rokov od jeho smrti. Ako je to teda možné? Senzáciu vyvolalo jedno nevinné video na sociálnej sieti. Čítať ďalej
04 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová