Michael Jackson stále nažive? Alebo ide o podvod!
04 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Fanúšikovia kráľa popu majú nádej, že Michael Jackson je stále nažive. Tento rok pritom ubehlo desať rokov od jeho smrti. Ako je to teda možné? Senzáciu vyvolalo jedno nevinné video na sociálnej sieti.


Do nezávideniahodnej situácie sa v posledných mesiacoch dostali pravoverní fanúšikovia Michaela Jacksona. Legendárny spevák desať rokov po svojej smrti čelí ďalšej vlne obvinení zo sexuálneho zneužívania, priaznivci by nepochybne ocenili, keby sa kráľ popu mohol obhájiť. Preto sa pre nich stalo senzáciou video zverejnené na sociálnej sieti Twitter.

Istý Sergio Cortés je teraz považovaný za skutočného Michaela Jacksona. Niektorí ľudia ho teraz dokonca žiadajú, aby podstúpil testy DNA a všetkým dokázal, že naozaj nie je legendou populárnej hudby.



Pravdou je, že Cortés sa živí ako Jacksonov imitátor, a to už niekoľko rokov. Zaráža nielen fyzická podoba oboch mužov, ale aj podobné hlasy, ktoré Sergiovi umožňujú vystupovať a sprostredkovávať tak fanúšikom veľký zážitok. V spomínanom videu lákal na chystanú decembrovú show.

Ešte známejším dvojníkom kráľa popu je Brit Robin Parsons, ktorý ročne absolvuje asi 150 koncertov, na ktorých sa za Jacksona vydáva. Osud jeho vystúpenie však visí na vlásku. Parsons totiž oznámil, že ak sa preukáže, že jeho vzor zneužíval deti, spáli všetky odevy, v ktorých vystupuje.

Michael Jackson zanechal pred svojou smrťou závet! Čo všetko si prial Kráľ popu po jeho smrti?
Michael Jackson napísal krátko pred svojou smrťou závet, o ktorej sa ani desať rokov potom nevie. Jedna osoba, ktorá pozná jej obsah, sa však predsa len ozvala. Čo si kráľ popu prial zo všetkého najviac? Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop