Unikli štiplavé fotky Penny z Teórie veľkého tresku! Herečka dnes oslavuje 34 rokov
30 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Penny z Teórie veľkého tresku dnes oslavuje narodeniny. Kaley Cuoco (34) sa nepresadila len pre svoje herecké kvality, ale aj vďaka svojím horúcim aktom. Intímne fotografie unikli z jej telefónu a obleteli svet. Ako inak osláviť narodeniny hollywoodske hviezdy ako ich pripomienkou!


Začínala Dunčom vo filme Quicksand: No Escape, ale dnes je Kaley Cuoco (34) jednou z najslávnejších seriálových herečiek. Všetci si ju zapamätali ako Penny z Teórie veľkého tresku, účinkovala však aj v Čarodejniciach.

Mimo televíznej obrazovky sa na Cuoco strhla pozornosť pred piatimi rokmi. Po útokoch hackerov na telefóny celebrít sa na povrch dostali aj jej intímne fotografie.

Medzi ďalšími poškodenými hviezdami boli napríklad aj Jennifer Lawrence (29) alebo Mila Kunis (36). Zásahom do súkromia sa vtedy zaoberala aj americká FBI, to ale nemení nič na tom, že to na fotkách Kaley neskutočne sekne.

Ani by neprekvapilo, keby hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy získala za svoje dokonalé krivky než za herecké umenie. Dosť bolo vtipov, prajeme všetko najlepšie.

Sheldon a Amy zo seriálu Big Bang Theory opäť spolu! Čo ich spája tentokrát?
Herci Jim Parsons a Mayi Bialiková sú známi ako excentrický vedec Sheldon Cooper a tak trochu podobná Amy z Teórie veľkého tresku. Zjavne si sadli aj v skutočnom živote, pretože spoločne pracujú na seriáli Carla. Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Ján Prokop