Sheldon a Amy zo seriálu Big Bang Theory opäť spolu! Čo ich spája tentokrát?
20 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Herci Jim Parsons a Mayi Bialiková sú známi ako excentrický vedec Sheldon Cooper a tak trochu podobná Amy z Teórie veľkého tresku. Zjavne si sadli aj v skutočnom živote, pretože spoločne pracujú na seriáli Carla.




Bialiková si zahrá hlavnú úlohu a obaja budú výkonnými producentmi seriálu. Carla je založená na staršom sitkome z dielne BBC Miranda. Zatiaľ sa nevie, či sa Jim Parsons v budúcnosti nejako zapojí aj pred kamerou.





Nedan hral v thrilleri Zlo s ľudskou tvárou, ktorý natáča film Boys in the Band a do budúcnosti pripravuje seriál Hollywood. Ide o projekt Iana Brennana, má to byť dráma, ale o zápletke nie sú žiadne informácie. Spolu so "Sheldonom" si v Hollywoode zahrajú Jeremy Pope, Dylan McDermott, Joe Mantello, Patti LuPone, Darren Criss či David Corenswet.







Hrdinkou seriálu Carla je 39-ročná žena, ktorá bojuje každý deň so spoločnosťou, a hlavne so svojou matkou. Chce im dokázať, že nemôžete mať všetko, čo chcete, ale napriek tomu je možné byť šťastný. Vezme peniaze, ktoré jej rodičia šetrili na svadbu, a otvorí si kaviareň v Louisville.





Jedná sa o koprodukciu medzi spoločnosťami Fox a Warner Bros., ktoré vyrábala Teóriu veľkého tresku. Na scenári pracujú s Darlene Huntovou a s produkovaním bude pomáhať aj Todd Śpiewak, Parsonsov partner, s ktorým založili firmu That 's Wonderful Productions.




"Carla je sebavedome veľký multikamerový seriál rozprávaný z pohľadu silnej ženy. Posúva formát spôsobom, ktorý bude výnimočný. S našim áčkovým tvorivým tímom, s partnermi z Warner Bros., vedenými nenapodobiteľným Peterom Rothom, as BBC myslíme, že tu máme niečo skutočne zvláštne, "odkázal riaditeľ zábavných programov Foxu Michael Thorn.


Jennifer Aniston a Brad Pitt: Šokujúce zistenie vytvára špekulácie! JE TO PRAVDA?!?!?!
Herečka Jennifer Aniston chce dieťa a podľa všetkého si veľmi dobre rozumie so svojim expartnerom Bradom Pittom. Tvrdí to magazín OK! s tým, že dieťa si majú adoptovať. Podobná informácia už sa však objavila raz a bola čoskoro... Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop