Bradley Cooper zlomil srdce krásnej modelke a uteká za Lady Gaga!
30 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Už na prvý pohľad je zjavné, že Bradley Cooper je fešák, ktorý láme srdcia na počkanie. Aspoň vo filme Zrodila sa hviezda je dosť pravdepodobné že medzi  hlavnými predstaviteľmi sa odohrávalo niečo viac aj v reálnom živote. Herec mal doma síce modelku Irinu Shayk, lenže hlboké pohľady medzi Gagou a ním sa nedali prehliadnuť.


Cooper film sám režíroval a bol nadšený, že úlohy sa ujala priamo Lady Gaga, pretože hlas má absolútne fantastický. Herec so spevom ľahko zápasil, ale nakoniec sa mu to celkom podarilo. Cooper hrá Jacksona Mainea, ktorý objaví neznámu a talentovanú speváčku Ally. Sám je hviezdou country.
Lady Gaga túžila po Cooperovi

Ally mu postupne slávu vezme a zatieni ho. Výkony hlavných hercov sú tak presvedčivé, že sa vyrojili špekulácie o ich milostnom pomere.
Bradley Cooper na tom zjavne nebol rovnako ako Lady Gaga

Podľa časopisu Life & Style do seba boli celí hotoví alebo teda skôr speváčka do neho. Obaja si dávali pozor, aby ich láska zostala skrytá. "Lady Gaga sa z Coopera doslova posadila na zadok," tvrdí zdroj spomínaného magazínu.
Bradley už nie je s modelkou Irinou

Vraj ju celý čas udržiaval v nádeji, že po rozchode s modelkou Irinou Shayk, s ktorou má dcéru, bude práve s Gagou. To sa ale nestalo a speváčke zostali oči pre plač. Všetci očakávali, že tento príbeh bude mať šťastný koniec, ale bohužiaľ. Nemal.

Moderátor Jan Kraus: Trapas v priamom prenose
Moderátor Jan Kraus síce rád hovorí, že je zbehlý v moderných technológiách a často sa snaží v rozhovoroch vyzerať múdrejšie ako jeho hosť, teraz si ale nabehol a poriadne sa strápnil. Všetkým divákom jeho talkshow totiž odtajnil svoj bezpečnostný... Čítať ďalej
29 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová