82 ročná babička zbila vlamača. Podarilo sa jej to vďaka tréningom v kulturistike (VIDEO)
27 | 11 | 2019 I redakcia

Opitý muž v Rochesteri si nevybral správny dom, keď chcel vkradnúť do domu starej ženy. 82-ročná Willie Murphy nie je priemerná babička. Čiperná žienka je so svojimi 45 kilami a výškou 150 centimetrov majsterkou v kulturistike. Súťaží pravidelne, aj keď zvyčajne sama vo svojej kategórii (nad 80 rokov).


Avšak žene žijúcej osamotene v Rochesteri v New Yorku, prišla vhod jej veľká sila. Minulý štvrtok sa chystala ísť do postele okolo jedenástej večer, keď počula, ako niekto kričí a  búcha na dvere.



Willie sa najprv zľakla a zavolala políciu. Nepustila mladého muža do domu, ktorý sa nahneval a následne vylomil dvere. Keď sa mladý muž dostal do domu, babička sa schovala, potom však zo sebaobrany rozbila stôl o hlavu zlodeja.

„Som stará, som sama, ale viete čo? Som tiež tvrdá,“ uviedla neskôr svoju hrdinskú akciu. Dodala, že  muža ležiaceho na podlahe udrela kovovými nohami nábytku  a niekoľkokrát na neho dokonca skočila.

Kým dorazila polícia, akčná babička stihla vystriekať zlodejovu tvár šampónom. Následne dobitý muž bol prevezený do nemocnice a s babičkou polícia urobila selfie.