VIDEO: Hororová nehoda v Rusku - dvaja muži sa uvarili zaživa!
22 | 11 | 2019 I redakcia
Ruský centrálny vyšetrovací výbor uviedol, že v ruskom Penze v utorok zomreli dvaja muži potom, ako sa pod ich autom prepadla cesta. Spadli do jamy, v ktorej sa navyše roztrhlo potrubie s horúcou vodou. Píše maďarská tlačová agentúra MTI.

Obidvaja muži sedeli v aute zaparkovanom vedľa obchodného centra asi šesťsto kilometrov juhovýchodne od Moskvy, keď sa pod nimi prepadol asfalt a auto spadlo do jamy, ktorá sa rýchlo zaplnila horúcou vodou.

Kuriózna nehoda: V Bratislavskom nákupnom centre sa vykoľajil rušeň!
Na nábreží známeho obchodného centra v Bratislave sa stala skutočne kuriózna nehoda. Lokomotíva pokračovala v jazde mimo koľají, zotrvačnosťou vošla až do areálu nákupného centra, pričom cestou zrovnala so zemou kovový plot a zničila trávnik. Rušeň... Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Magda Danková


Obidvoch mužov čakala krutá smrť: voda mala 75 stupňov, nemali teda najmenšiu šancu prežiť. Tragédiou sa zaoberá polícia, pretože išlo o nedbanlivosť zodpovedných úradov.

Zverejnené fotografie ukazujú, že auto zostalo úplne zapadnuté v jame. Podľa tlačovej agentúry Interfax, vozidlo napokon vytiahli pomocou žeriavu. Žiaľ, mužom sa už pomôcť nepodarilo.