Kuriózna nehoda: V Bratislavskom nákupnom centre sa vykoľajil rušeň!
14 | 11 | 2019 I Magda Danková

Na nábreží známeho obchodného centra v Bratislave sa stala skutočne kuriózna nehoda. Lokomotíva pokračovala v jazde mimo koľají, zotrvačnosťou vošla až do areálu nákupného centra, pričom cestou zrovnala so zemou kovový plot a zničila trávnik. Rušeň zabrzdil len kúsok od vyhliadkového móla. Informujú Bratislavské noviny.


Nehoda sa mala stať ešte v utorok večer okolo siedmej, pred historickou budovou skladu č. 7. Podľa zverejnených informácií pri nehode našťastie nikto nebol zranený. Nepochybne za to vďačíme upršanému počasiu, keďže lokalita je známe veľkým pohybom ľudí.

(VIDEO šokuje internet!) Pasažier metra omdlel a zhodil ženu na koľaje vo chvíli keď sa rútil vlak!
V argentínskom Buenos Aires muž omdlel a náhodou zhodil pasažierku metra na koľaje v okamihu, keď sa do stanice blížil vlak. Čítať ďalej
19 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Príčiny nehody sa budú vyšetrovať. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk patrí lokomotíva spoločnosti ZSSK Cargo, ktorá na Slovensku zabezpečuje nákladnú dopravu.

"Zobrazený rušeň ZSSK CARGO 742 363 je na základe Zmluvy o nájme HDV,  dlhodobo prenajatý pre spoločnosť Lokorail, a. s., na obsluhu vlečky SPaP Bratislava.

Nakoľko na uvedenom rušni nevykonával činnosť rušňovodič ZSSK CARGO,  vyšetrovanie nehodovej udalosti nevykonávajú pracovníci ZSSK CARGO. Vyšetrovanie je v gescii vyšetrovateľov spoločnosti Lokorail, a. s.." potvrdila hovorkyňa ZSSK Cargo Silvia Kuncová.

Internetoví vtipkári dodávajú, že sa jedná o prvú etapu integrovanej dopravy, keď sa mesto snaží sprístupniť koľajovú dopravu až k Eurovei, v pilotnej - testovacej prevádzke.

Zdroj: Facebook