Brutálna vražda v Poprade! Vrahom mal byť majiteľ pohrebnej služby
18 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

Polícia zadržala majiteľa pohrebnej služby z Popradu pre podozrenie zo spáchania vraždy. Prípad sedemkrát bodnutého muža, nájdeného v Mlynickom potoku už vyšetruje NAKA. Vyšetrovateľ podáva na súd návrh na vzatie do väzby voči Jozefovi K. Hrozí mu 20 až 25 rokov za mrežami. Informuje denník Plus 1 deň


Majiteľ pohrebnej služby z Popradu zrejme vraždil zo žiarlivosti. Takto chcel údajne prinútiť svoju ženu, aby zostala s ním!  Polícia tvrdí, že Jozef sa nevedel zmieriť “so snahou svojej manželky o rozvod.” A neváhal použiť dvojnásobnú brutalitu.  “Podľa doterajšieho priebehu vyšetrovania na svojom dvore rodinného domu v okrese Poprad svoju obeť viackrát bodol. Následkom týchto poranení na mieste podľahol,"uviedla polícia.


Prípad sa stal v stredu (13.11.) vo dvore rodinného domu v Poprade. Jozef K. mal vo svojom dvore viackrát bodnúť Romana A., zrejme milenca manželky páchateľa, ktorý zraneniam na mieste podľahol.


Zdena Studenková prestrelila! Urazila celú slovenskú produkciu a svoje kolegyňe
Slovenská herečka Zdena Studenková (65) je známa tým, že sa s ničím a nikým nenaťahuje. Skrátka čo na srdci, to na jazyku. Na nedávnej konferencii to bez mihnutia oka natrela svojim mladším hereckým kolegyniam aj slovenskej produkcií a mnohých tým... Čítať ďalej
17 | 11 | 2019 | František Németh

Po vražde donútil Jozef K."svoju manželku, aby mu pomohla s odstránením tela. Takýmto spôsobom si ju chcel “zaviazať” do budúcna, aby od neho neodišla, lebo majú spoločné kriminálne “tajomstvo”.” Jozef telo svojej obete hodil do potoka Mlynica, do ktorého blízkosti sa presunul autom,"spresnili policajti. Prípad vyšetruje Národná kriminálnaj agentúra (NAKA), vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie.


Podľa príbuzných nebohého pitva preukázala, že Roman mal v chrbte zasadených sedem bodných rán. Jeho telo našli policajti vo štvrtok v potoku medzi obcami Lučivná a Šuňava, zalarmovať ich mala vrahova žena. Jeho bezvládne telo z vody vytiahli hasiči. 


Obvinený Jozef K. je verejnosti z podtatranského regiónu známy ako majiteľ pohrebníctva.