Zdena Studenková prestrelila! Urazila celú slovenskú produkciu a svoje kolegyňe
17 | 11 | 2019 I František Németh

Slovenská herečka Zdena Studenková (65) je známa tým, že sa s ničím a nikým nenaťahuje. Skrátka čo na srdci, to na jazyku. Na nedávnej konferencii to bez mihnutia oka natrela svojim mladším hereckým kolegyniam aj slovenskej produkcií a mnohých tým nadvihla zo stoličky. Píše o tom denník Plus 1 deň.


Herečka Zdena Studenková, rozhodne nepatrí medzi umelkyne, ktoré by si brali pred ústa nejaké servítky. Hviezda Slovenského národného divadla sa na konferencii jedného mobilného operátora vyjadrila nielen k digitálnej dobe v ktorej žijeme, ale aj k spolupráci so zahraničnými spoločnosťami a rovnako si neodpustila vyliať si srdce na mladšie herecké kolegyne. A boli to slová trochu cez!


"Spolupracovala som už na mnohých projektoch, ktoré nemožno porovnávať so zahraničnými. U nás za deň natočíme 25 obrazov a kolegyňa, ktorá príde zo školy, si z mobilu prečíta svoje repliky a dá to s vami na prvý krát," poznamenala podľa Plusky.sk neveľmi nadšene Studenková. Chcela tým naznačiť, že zahraničným produkciám nesiaha tá slovenská ani po členky. Zároveň si rypla aj do svojich mladých hereckých kolegýň, ktoré sa iba hrajú na veľké hviezdy, a na pľac dobehnú na poslednú chvíľu. A s mobilom v ruke!


Studenková si servítku pred ústa nedáva! Svojej dcére povedala toto "Milujem ťa, ale život si od teba zničiť nenechám"
Slovenská herečka, ktorá bola jednou z hviezd komédie S tebou ma baví svet, Zdena Studenková (65) je rozvedená. Po tom čo manžela vymenila za mladšieho speváka Braňa Kostku (48), svojej trinásťročnej dcére Simone (39) dala jasne najavo, čo ju... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop

Hoci jej slová širokú verejnosť ľahko pobúrili, sympatie davu si prostoreká blondínka získala aspoň svojim outfitom. Na akcii totiž dorazila v upnutom červenom kostýme, ktorý v poslednej dobe s obľubou nosí, a s čiernym topom, ktorý jej vykukoval spod výstrihu. Oblečenie navyše Studenková zladila s červeným rúžom, čo jej ženskosť ešte viac zvýrazňuje a robí ju tak atraktívnejšou.