Attila Végh úprimne o Rytmusovi: Ako bratia?
18 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Nie je moc ľudí, ktorí by mu boli veľmi blízko. Ale Attila Végh (34) do ních spadá. Slovenský šampión MMA prezradil, čo pre neho znamená hudobník Patrik Rytmus Vrbovský (42). A možno veľa ľudí prekvapí, že Attila sa o ňom vyjadruje ako o svojom bratovi.


Ani jeden na druhého nedá dopustiť. Majú sa radi, schádzajú sa mimo zápasníckého prostredia, riešia spolu veľa osobných vecí. Taký je vzťah zápasníka Attilu Végha a hudobníka Patrika Rytmusa Vrbovského. "Sme veľkí kamaráti, dalo by sa povedať, že ako bratia. Medzi nami nejde len o šport, ale schádzame sa aj mimo telocvičňu. Takže občas zájdeme aj na večeru. Spoznali sme sa tak, že som bol jeho prvý tréner boxu, "prezradil slovenský šampión.

O slávnom hudobníkovi nemôžem povedať zlého slova. "Narapoval mi nástupovku pri mojom súboji s Karlos Vémolom. A máme naozaj skvelé vzťahy. Keby nebol dobrý človek, tak by som sa s ním nekamarádil. On je naozaj veľmi nadaný a spravodlivý chlap. Sme ako bratia, "prezradil o Rytmusovi víťaz zápasu storočia Attila Végh, ktorý si obľúbil aj hudobníkovú manželku Jasmine. "Hrozne im fandím, sú to skvelí ľudia," dodal.

Obe známe tváre spája nielen to, že majú pôvabné manželky, ale aj to, že vo svojich odvetviach sa radia k najlepším. Aj to je dôvod, prečo Attila berie Rytmusa ako svojho brata. A zatiaľ čo Rytmus už je pár mesiacov oteckom, Attilu to čaká v najbližšom čase.

Rytmus si svoje otcovstvo užíva očividne naplno. Dojemné slová pre syna Sanela "Prvý šéf v mojom živote, ktorý mi riadi život"
Slovenský Rapper Rytmus vytáča riadne svojich fanúšikov tým, ako prezentuje niekoľkomesačného syna Sanela na sociálnych sieťach. Ale na druhú stranu ich dokáže aj sem-tam príjemne prekvapiť, ako keď sa nedávno rozhodol priznať jednu zaujímavú... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop