Rytmus si svoje otcovstvo užíva očividne naplno. Dojemné slová pre syna Sanela "Prvý šéf v mojom živote, ktorý mi riadi život"
05 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Slovenský Rapper Rytmus vytáča riadne svojich fanúšikov tým, ako prezentuje niekoľkomesačného syna Sanela na sociálnych sieťach. Ale na druhú stranu ich dokáže aj sem-tam príjemne prekvapiť, ako keď sa nedávno rozhodol priznať jednu zaujímavú vec.


Na chvíľu dal rapper Rytmus fanúšikom nádej, že začne syna Sanela, ktorého má s manželkou Jasminou, ukazovať vo všetkej kráse bez reklám, ktoré prekrývali jeho tvár. Priaznivcom preto robil poriadne šoky, keď namiesto koncertu začal na fotografiách s chlapcom propagovať nový album skupiny Kontrafakt, ktorej je samozrejme súčasťou.

Jasmina Alagič sa pochválila dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Fanúšikovia chcú vidieť viac, čo si o tom myslí Rytmus?
Moderátorka Jasmina Alagic sa pochválila ďalšou dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Svojim fanúšikom sa nebojí ukázať ani pri dojčení! Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"Tak ten už hlbšie neklesne, doteraz sa to dalo celkom chápať, keď tu reklamu dával cez celú fotku. Ale tlačiť sa k tomu malému priamo do tváre ... Neviem, neviem, "odkázala mu jedna z fanúšičiek potom, čo začal opäť Sanela prekrývať reklamou.



Vyzerá to tak že Rytmus si z toho ťažkú hlavu naozaj nerobí. Najnovšiu fotku so synom opäť prekryl "ochranným prvkom" a fanúšikov si pokúsil získať späť inak. Vo svojom príspevku na Instagrame prezradil čo pre neho malý chlapec predstavuje. "Prvý šéf v mojom živote, ktorý mi riadi život," popísal otcovský vzťah populárny rapper.



Jeho manželka Jasmina fanúšikom syna neukázala zatiaľ ani raz. "Neukazuje ho, pretože to tak zatiaľ necítime. Možno to raz bude inak, neviem, ale zatiaľ je ešte tak drobučký, že skrátka jeho tvár nie je niečím, čo by som chcela mať na svojom Instagrame, "odkázala pred časom na sociálnej sieti.

Rytmus si pred fanúšikmi servítku pred ústa nedáva. Vo výchove svojho syna ma jasno!
Ľudia, ktorí počúvajú jeho hudbu vedia čo od rappera Rytmusa asi očakávať.. Niet divu že sa na sociálnej sieti sprosto pustil do ľudí, ktorým sa nepáči, ako sa s manželkou Jasminou starajú o pohodlie malého Sanela. Čo presne mal na... Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop