Kráľovský škandál! Princ Andrew poprel sex s neplnoletou v živom vysielaní BBC: (VIDEO)
17 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Princ Andrew člen britskej kráľovskej rodiny vystúpil v sobotu večer v špeciálnom vysielaní BBC. Počas rozhovoru poprel že by mal niekedy sex s neplnoletým dievčaťom, čo je jedno z obvinení, ktorým šľachtic čelí. V čase, keď k nemu malo dôjsť, vraj jedol pizzu s dcérou. Priateľstvo s pedofilným miliardárom Epstein vraj neľutuje. 


Program BBC s názvom "Princ Andrew a škandály okolo Epsteina" sledovali v sobotu od deviatich hodín večer milióny divákov. Reláciu sprevádzala skúsená novinárka Emily Maitlisová a na člena kráľovskej rodiny kládla otázky, na ktoré nemohol byť vopred pripravený, k čomu dala súhlas samotná Kráľovná Alžbeta II., Jeho matka.

Princ Andrew čelí obvineniam, že v roku 2001 mal pohlavný styk s vtedy neplnoletou Virginiou Robertsovou, čo on ale znovu poprel. "Nikdy sme nemali žiadny sexuálny styk," povedal opäť. K sexu medzi ním a dievčaťom malo dôjsť 10. marca, ale na tento deň má vraj aristokrat alibi. "Bol som doma s deťmi a vzal som Beatrice do PizzaExpress vo Wokingu," oznámil s tým, že tak rozhodne v tom čase nemohol tancovať s Robertsovou v londýnskom klube Tramp, ako ona tvrdí.

"Máme v rodine jednoduché pravidlo. Keď je niekto z rodičov preč, druhý je doma, a vojvodkyňa z Yorku bola preč, " dodal.

Virginia Robertsová vo svojom opise v deň osudného večera verejne uviedla, že si na princa Andrewa pamätá aj preto, že sa v klube pri tanci šialene potil. Aj na to mal však šľachtic pripravené vysvetlenie. "Obávam sa, že s potením mám problém. Môj zdravotný stav spôsobuje, že sa nepotíte. V tej dobe som sa vďaka postrelení vo vojne o Falklandy predávkoval adrenalínom, a proste je pre mňa takmer nemožné sa potiť, " vysvetľoval.

Princ Andrew odmieta účasť na sexuálnych zločinoch Jeffreyho Epsteina (VIDEO)
Britský princ Andrew odmietol pokračujúce obvinenia, že sa mohol zapliesť do údajných sexuálnych škandálov svojho niekdajšieho kamaráta Jeffreyho Epsteina. Vo vyhlásení Buckinghamského paláca sa uvádza, že "bol zdesený nedávnymi správami o údajných... Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | Marek Molnár / SITA


Na urobenú fotografiu s Robertsovou, ktorá má ich stretnutie dokazovať, si nespomína. Vraj vtedy v dome jeho kamarátky Ghislaine Maxwellovej nešiel ani po schodoch hore. Na otázku, či je teda podľa neho Robertsová klamárka, odpovedal: "Kategoricky nemôžem povedať, že si nepamätám stretnutie s ňou." Navyše v televízii priznal, že priateľstvo s pedofilným miliardárom Jeffreym Epsteinom neľutuje, aj keď práve kvôli nemu relácia BBC vznikla.



"Pravdou je, že ľudí, ktorých som stretol, a príležitosti, ktoré sa mi naskytli, boli vďaka Epsteinovi, a nakoniec to bolo aj veľmi užitočné," vyjadril sa k osobe muža, ktorý tento rok v lete po sérii obvinení z pedofílie aj obchodu s maloletými dievčatami spáchal vo svojej cele samovraždu. Andrew si v jeho spoločnosti ale vraj nikdy ničoho zvláštneho na jeho správaní nevšimol.

Princovo pochybné vysvetlenie, prečo nemohol mať sex s neplnoletou Virginiou Robertsovou, rozpútalo na sociálnych sieťach veľkú vlnu bobúrenia, a najmä tá údajná večera s pizzou. Ostatné reštaurácie Pizza Express vo Wokingu majú aktuálne parádnu reklamu. Na ich stránke sa totiž ihneď objavilo niekoľko vtipných falošných recenzií.

"Úžasné! Presne si pamätám návštevu z 10. marca 2001. Bolo to výborné a oveľa lepšie, než pitie alkoholu s atraktívnou mladou slečnou v nočnom klube, " píše napríklad jedna z recenzií. "Aj napriek tomu, že bola pizza veľmi horúca, som sa vôbec nepotil," stojí zase v ďalšej...

Svetoznámy režisér Roman Polanski je obvinený z ďalšieho znásilnenia! Pravda konečne vychádza najavo
Na krku už má jedno obvinenie zo znásilnenia, kvôli ktorému utiekol z Ameriky. Teraz režiséra Romana Polanského (86) obvinila ďalšia žena! Hrozný zážitok mala prežiť v 18 rokoch. Informuje spravodajská stanica CNN. Čítať ďalej
17 | 11 | 2019 | František Németh