Podľa Orbána poslal Soroš spolu s pro-imigračnými stranami do Európy už tisíce teroristov
16 | 11 | 2019 I redakcia

Maďarský premiér Viktor Orbán si servítku pred ústa nedáva. To, čo by u nás ultra-liberálne médiá označili za konšpiráciu nahrubšieho zrna Orbán len vecne konštatuje. Spoločné ciele západo-európskych ľavicových strán a neslávne známeho miliardára Georga Soroša, maďarský premiér pomenováva otvorene! Informuje Helga Ács z portálu Vásárhely24.com.


Podľa maďarskej strany Fidesz kvôli pro-imigračným stranám vstúpilo do Európy tisíce teroristov, ako je Hasan F. Vládnuca strana vo vyhlásení pre MTI takto v stredu reagovala na vypočutie sýrskeho muža, ktorý bol obvinený z masových popráv, teroristických činov a zločinov proti ľudskosti.

Erdogan posiela do Európy 1200 teroristov
Turecko začne od pondelka repatriovať zajatých zahraničných bojovníkov teroristickej organizácie islamského štátu, vyhlásil turecký minister vnútra Süleyman Soylu. Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | redakcia


Hasan bol podľa obvinení členom teroristickej organizácie islamského štátu v Sýrii počas občianskej vojny. Pričom v roku 2015 velil menšej jednotke, ktorá sa zúčastnila na verejnej poprave, zodpovedný za smrť najmenej 25 ľudí.

Podľa strany Fidesz ľavicová prisťahovalecká politika ohrozuje bezpečnosť celej Európy. "Európska ľavica je za prisťahovalectvo, spolu so sieťou Soroša a maďarskou opozíciou, sa preto neustále snaží priviesť viac migrantov do Európy. Útočia na Maďarsko, pretože maďarskí občania nechcú, aby sa aj z Maďarska stala imigrantská krajina,“ dodali.

Orbánova vláda vyhlásila, že bude podporovať vojnu, ak to zabráni návalu utečencov do Európy!
Maďarská vláda vyhlásila, bude podporovať vojnu, ak by mala zabrániť návalu utečencov do Európy. V Európskom parlamente vládnuca strana hlasovala za odsúdenie Turecka, ale oficiálny postoj Maďarskej vlády je taký, že Turci musia byť podporovaní,... Čítať ďalej
30 | 10 | 2019 | redakcia


Strany Fidesz-KDNP zdôraznili, že hranice by sa nemali otvárať, ale skôr uzatvárať, aby sa teroristi a nelegálni prisťahovalci  nedostali do Európy. A nelegálnych migrantov treba z Európy vyvážať a nie naopak.