Kráľovna Alžbeta sa neubránila slzám pred zrakmi celého sveta!
16 | 11 | 2019 I František Németh

Je jednou z najlepších a najodolnejších panovníčok britskej monarchie. Na verejnosti drží striktne etiketu a svoje emócie nedáva najavo. Všetko sa ale zmenilo pred pár dňami, kedy zrazu Alžbete II. (93) začali pred miliónmi prizerajúcich kvapkať slzy. 


Alžbeta II. je obdivuhodná. Málokto o nej vie, že ešte v časoch, keď bola princeznou, nastúpila do armády a ako vodička sanitky, počas 2. svetovej vojny zachraňovala sama ľudské životy. Dokonca slúžila aj ako automechanička. Práve spomienky na jej blízkych, ktorí padli za vlasť, ju zrejme dohnali k slzám. Dojatie pohlo jej črtmi pri nedeľnej ceremónii (10. 11.) uskutočnennej na počesť padlým vojakom počas 1. svetovej vojny.

Situácia ju natoľko dojala, že plač nedokázala naraz vôbec zastaviť a na pomoc kráľovnej musela pribehnúť dokonca vojvodkyňa Kate , ako uvádza web Jeden Deň Plus.

Kráľovná Alžbeta bitkárka? Elton John bol svedkom šokujúcej udalosti!
Milá babička navonok, drsná pedantka vnútri. S kráľovnou Alžbetou si neradno zahrávať, vie to celá kráľovská rodina. Pred rokmi sa ale táto podstatná informácia nedostala k jej synovci Linleymu, ktorý panovníčku neposlúchol. To, čo nasledovalo, ho... Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová