Helena Vondráčková sa zo smrti Karla Gotta nevie vyrovnať! S Majstrom bola do poslednej chvíľe
16 | 11 | 2019 I František Németh
Helenu Vondráčkovú smrť váženého kolegu Karla Gotta veľmi zasiahla, aj po mesiaci a pol sa s ňou stále nevie vyrovnať.  Ako prezradila, spoznala ho predovšetkým na koncertoch. Čo sa na nich deje?

Keď Karel Gott († 80) začiatkom októbra podľahol vážnej chorobe, bola to pre Helenu Vondráčkovú veľká rana. Zo svojich pocitov sa potrebovala vtedy vypísať na sociálnej sieti.

"Pre všetkých ľudí u nás aj v zahraničí je to veľká strata. Strata báječného človeka, vynikajúceho speváka a kolegami, "napísala na facebooku.

"Bol to veľmi dobrý, citlivý človek, vždy ochotný pomôcť komukoľvek, kto bol v ťažkostiach. Je mi to veľmi ľúto. Spomínam na všetky naše spoločné vystúpenie, nech to boli koncerty, televízne relácie ... Kája mi bude veľmi chýbať! "Dodala vtedy.

Karel Gott: Bezhlavo zamilovaný do pôvabnej speváčky! Dokonca malo dojsť k svadbe
Karel Gott bol desiatky rokov známy ako neulovitelný zvodca, ktorý sa síce prikláňal k ženám, no svadbu ale odmietal. Nakoniec sa ho podarilo uloviť Ivane, ako sa ale teraz ukázalo, nebola prvá. Gott sa totiž mal ženiť už skôr, s inou... Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Ján Prokop


"Ešte pred pár dňami som uňho bola, pripravovali s Ivankou svoju knihu a chceli odo mňa nejaké fotky. Strávila som s nimi asi štyri hodiny."

Vondráčková by si veľmi priala, aby si mohli na spoločné vystúpenia zaspomínať aj fanúšikovia. Vzišlo to z odpovede na otázku, či nepremýšľala o tom, že by na koncertoch zaradila niektorú spoločnú pieseň.

"Karel sa nedá nahradiť, takže je to zložité, ale možno sa podarí, aby televízia odvysielala naše spoločné vystúpenie z newyorskej Carnegie Hall, ktoré je k dispozícii," zverila sa legendárna speváčka so svojim prianím. Informoval server Tv.Noviny.sk.

Karel Gott a jeho posledné slová pred smrťou... Kto hovoril s Gottom ako posledný?
Nemecký moderátor Florian Silbereisen hovoril s Karlom Gottom ako jeden z posledných. Nemecký moderátor Florian Silbereisen prezradil, ako sa odchádzajúci Majster cítil len chvíľu predtým, než naposledy vydýchol. Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová


https://www.tvnoviny.sk/soubiz/1978400_vondrackova-bola-s-karlom-gottom-kratko-pred-smrtou-opisala-co-sa-dialo