Kráľovná Alžbeta bitkárka? Elton John bol svedkom šokujúcej udalosti!
14 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Milá babička navonok, drsná pedantka vnútri. S kráľovnou Alžbetou si neradno zahrávať, vie to celá kráľovská rodina. Pred rokmi sa ale táto podstatná informácia nedostala k jej synovci Linleymu, ktorý panovníčku neposlúchol. To, čo nasledovalo, ho dodnes desí v snoch. Svedkom celej udalosti bol Elton John, opísal ju vo svojej novej knihe.


Kráľovná Alžbeta je dá sa povedať usporiadaná a konzervatívná vládkyňa, no keď sa naštve, lietajú zlostné pohľady a poznámky. Svoje o tom vie vojvodkyňa Kate Middleton a Meghan Markle. Prvá spomínaná sa dnes teší jej milému úsmevu, no na začiatku svojej existencie v kráľovskej rodine zažívala ťažké muky, a to hlavne kvôli dodržiavaniu protokolu. S rovnakým problémom sa dva roky po svadbe s princom Harrym stále trápi Meghan Markle. Kráľovná je natoľko zaujatá jej neschopnosťou naučiť sa pár jednoduchých pravidiel, že ju obmedzuje tak vo výbere šperkov, tak aj v udalostiach; na veľa z nich nie je pozvaná. Ultimátny hnev ale pocítil Linley, keď sa jedného dňa pustil do sporu so železnou rukou milovanej kráľovnej.

Kráľovná Alžbeta si často vraj rada s chuti zavtipkuje. Takto si vystrelila z turistov!
Po väčšinu času musí kráľovná Alžbeta II. zachovať vážnu tvár, rozhodne to však neznamená, že by mala zakázané vtipkovať. Jeden z členov jej ochranky popísal, ako si jedného krásneho dňa vystrelila zo zahraničných turistov. Čítať ďalej
25 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Synovec Linley, vlastným menom David Armstrong-Jones, je úplne neznáma figúrka na kráľovskej šachovnici. Rovnako ako vy o ňom dnes počujeme prvýkrát, a možno pre to existuje dôvod.

Incident sa hral na oslave v Buckinghamskom paláci. Zúčastnil sa ho okrem iného aj spevák Elton John a len tak na neho nezabudne. Dnes už vtipný moment stihol zaznamenať do svojej knihy "Ja", ktorá som sa objavila na predajných pultoch 15. októbra tohto roku. Hlavné postavy: Alžbeta, vikomt Linley.

Začalo to jednoduchou prosbou, či by Linley nešiel skontrolovať jeho sestru Lady Sarah, ktorej sa počas večierku urobilo zle. Linley buď nepočul, alebo počuť nechcel, kráľovná to pre istotu znovu zopakovala. A potom ešte raz.

,, Keď to Linley po niekoľkýkrát odmietol, Alžbeta k nemu prišla a začala ho fackovať!!! To zrejme zafungovalo. Keď Linley odchádzal, kráľovná si všimla, že som ich pozoroval, šibalsky na mňa žmurkla a odišla tiež. "

Nie je to prvý dokázaný výbuch kráľovnej Alžbety. Raz sa vybláznila na nebohom princovi Philipovi. Celý príbeh nie je známy, jeho zakončenie áno - začala po ňom hádzať tenisové rakety a tenisové topánky. ,, Všetci si dávajú pozor a počúvajú na slovo, "podelil sa kráľovský zdroj, ,, nikto nechce byť ďalšou obeťou temperamentný panovníčka!"

Neuveriteľné zárobky kráľovskej rodiny! Kto skrýva na konte NAJVIAC MILIÁRD?
Ak vás niekedy zaujímalo, ako sú na tom finančne členovia britskej kráľovskej rodiny, už nemusíte tápať. Bol totiž zverejnený zoznam, kde je úplne jasné, kto si drží prvenstvo v tomto rebríčku: A je to celkom jednoznačne kráľovná Alžbeta II. (93).... Čítať ďalej
01 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová