Kočner pod papučou? Threema prezrádza intímne detaily!
11 | 11 | 2019 I Magda Danková

Za všetkým hľadaj ženu. V tomto prípade hneď dve. Údajná šifrovaná komunikácia z mobilného telefónu Mariana Kočnera odkrýva detaily zo súkromia kedysi mocného muža. Kočner bol možno šéfom zo zákulisia politiky. Ako informuje portál Pluska.sk, u neho doma však podľa všetkého šéfoval niekto iný...


Hneď na úvod treba zdôrazniť, že komunikácia z aplikácie Threema zatiaľ nebola oficiálne potvrdená. Avšak súd ako aj viaceré médiá uniknutému prepisu dávajú veľkú váhu.

VIDEO: 19-ročný Marian Kočner ako hviezda detskej kuchárskej relácie!
Pozornému divákovi neuniklo zdanlivo banálne video z archívu. V relácii "pionierska lastovička" sa v roku 1982 mihol istý mladík, ktorý svojím rovesníkom ukazuje, ako si môžu pripraviť chutnú praženicu. Vtedy asi nikto nemohol tušiť, že zo... Čítať ďalej
10 | 11 | 2019 | Magda Danková


"Sarkastické poznámky z neho robia podpapučiara, ktorý nevie vlastnej žene prísť na meno. Na dovolenkách iba poslušne leží na pláži, škrípe zubami a myslí si svoje. V nepotvrdených spravách, údajne adresovaných Miriam Hatinovej, svoju ženu Karolínu nenazýva inak ako "pani". Ako ďalej píše Pluska.sk:

"Navonok to pritom vyzeralo, že Karolína Kočnerová svojho muža zbožňuje. Pre  jeho spokojnosť bola schopná urobiť čokoľvek, pred pár rokmi mu dokonca dala vyrobiť špeciálny erotický kalendár zložený z jej fotografií a venovala mu ho pod vianočný stromček.

„Vymýšľať Marošovi darčeky je naozaj ťažké. Všetko, čo chce, si kúpi sám,“ povedala vtedy týždenníku Šarm. Zrejme jej to nepomohlo. Podľa údajnej a doteraz nepotvrdenej komunikácie Kočner za svoju "bohyňu" označoval podstatne mladšiu Miriam.

Spomenutá Miriam, by mala byť Miriam Hatinová, exmanželka milionára Slavomíra Hatinu mladšieho, syna privatizéra rafinérie Slovnaft.



Miriam bola očividne viac ako len "kamarátka". Kočner jej vyjadruje svoje city takmer ako zamilovaný pubertiak...

Svojej mladučkej Miriam sa okrem iného sťažuje takpovediac o problémoch starého "ženáča".

Problémom dňa bolo napríklad fňukanie o nevydarenej dovolenke, ktorú Kočner zrejme "pretrpel" tajným dopisovaním so svojou skutočnou láskou.

Napriek všetkému svoju manželku musí trpieť. V tej dobe jeden z najmocnejších ľudí Slovenska, ako sa hovorí, "drží ústa a šúcha nohami." 

Ťažko povedať, ako vážne to bolo myslené, ale Marian Kočner dokonca svojej žene zháňal "spoločníka". Človeka to až núti k zamysleniu, že ktorý muž si dobrovoľne nasadí "parohy"...

Toto snáď nepotrebuje komentár...