VIDEO: 19-ročný Marian Kočner ako hviezda detskej kuchárskej relácie!
10 | 11 | 2019 I Magda Danková

Pozornému divákovi neuniklo zdanlivo banálne video z archívu. V relácii "pionierska lastovička" sa v roku 1982 mihol istý mladík, ktorý svojím rovesníkom ukazuje, ako si môžu pripraviť chutnú praženicu. Vtedy asi nikto nemohol tušiť, že zo sympatického chlapca neskôr vyrastie neslávne známy Marian Kočner.


"Netreba nič vysvetľovať, Maroš robí praženicu." Otvára dokrútku s názvom Minúty s majstrom kuchárom mladá dievčina. "Rodí sa jedlo, ktoré nám tak často zachraňuje život..." pokračuje hlas, ktorý je dnes tak dobre známy celému Slovensku v úplne inej súvislosti.

Kočnerov arzenál: rušičky, nahrávky, diplomatický pas aj obávaný sejf!
Zaujímavé súvislosti odkrýva 93 stranová obžaloba v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Dokument odhaľuje aj doteraz neznáme podrobnosti z vyšetrovania. Ukazuje napríklad, že Kuciaka osobne sledoval aj Kočnerov dôverník... Čítať ďalej
28 | 10 | 2019 | René Skalný


Žiaľ, nie ako populárny kuchár. Marian Kočner na tých novších nahrávkach vulgárne nadáva, ľuďmi hrubo manipuluje, vydiera aj zastrašuje. Človeku až po chrbte behajú zimomriavky, keď si uvedomí, že čo z toho nevinného chlapca z archívneho videa vyrástlo.

Ako sa pýta istý Robert Draxler v komentároch pod videom; "To je ten podnikateľ, čo si objednal vraždu Kuciaka? No, každý začínáme s čistým štítom, a veľakrát si ten štít pošpiníme. Veľakrát nám ho pošpiní niekto iný a niekedy sme neprávom pošpinení alebo zavraždení, čo je prípad Kuciaka.

Je mi ľúto Kočnera, tu je mladý a nevinný, ale Kuciak si na život nesiahol sám. Ty jemu áno. Kto zabije má dojem, že je nesmrteľný, ale naopak, svojím činom na seba privolá skazu, samotu a koniec. Všetka nevinnosť tým končí, potom už len začína večná vina. Som ateista, verím v potrestanie na tejto zemi." Uzatvára autor svoj veľavravný komentár.