Pri demonštrácií v Bagdade boli zabití 4 demonštranti a viac než 100 bolo zranených (VIDEO)
10 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Demonštrácie v Bagdade sa zintenzívnili, pričom stretnutie demonštrantov s bezpečnostnými silami malo za následok najmenej štyroch mŕtvych a viac než sto zranených. Pobúrení obyvatelia vyšli do ulíc aby bojovali za poskytnutie lepších podmienok na život a taktiež vyjadrili svoj negatívny postoj ku korupcii vo svojej krajine.


Počet mŕtvych a zranených v sobotu oznámili zdravotnícki a bezpečnostní úradníci, ktorí hovorili s novinármi pod podmienkou, že ostanú v anonymite.



Traja z mŕtvych boli zastrelení a štvrtý zomrel po náraze do kanistru so slzným plynom.



Začiatkom soboty bezpečnostné sily vytlačili demonštrantov z troch hlavných mostov nad riekou Tigris a tlačili demonštrantov ďalej späť zo zóny, ktorá bola ústredným bodom nepokojov pri ich spustení pred mesiacom. Niektorí demonštranti dokonca hádzali aj Molotovove koktaily.



Iracký premiér Abdul Mahdi vydal vyhlásenie, v ktorom vyzval demonštrantov, aby sa vrátili do normálneho života, pričom pripúšťa chyby zo strany politikov. Odhaduje sa, že v krajine už zomrelo približne 250 ľudí.



Učiteľka bola zatknutá potom, čo dobila svojho študenta (BRUTÁLNE VIDEO)
Náhradná učiteľka na strednej škole v americkom meste Kyle v štáte Texas bola obvinená z prehnaného útoku potom, čo dobila 15-ročného študenta. Učiteľka bola samozrejme prepustená zo svojho zamestnania. Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Marek Molnár