VIDEO: Zverejnili zábery z polmiliónovej krádeže šperkov v Bratislave!
03 | 11 | 2019 I Magda Danková

Vyrabovali zlatníctvo priamo pod kamerami súkromnej bezpečnostnej služby. Siedmi maskovaní zlodeji behom piatich minút "vybielili" klenotnívtvom v nákupnom centre na predmestí Bratislavi. Lupiči si odniesli šperky v hodnote pol milióna eur. Sbs-kári vraj nestihli zareagovať.


Znie to ako scenár k akčnému filmu; "Okolo tretej v noci prichádza nenápadné SUV k obchodnému centru Bory Mall v bratislavskom Lamači. Z auta juhokórejskej výroby vychádza sedem pasažierov. Všetci zamierili k bočnému vchodu nákupného centra.

AKTUÁLNE: Z Bratislavského nákupného centra v noci ukradli šperky za pol milióna!
Krádež ako z akčného filmu. Polícia na sociálnej sieti informuje, že ku vlámaniu došlo počas uplynulej noci v zlatníctve, ktoré sa nachádza v nákupnom centre Bory Mall. Čítať ďalej
02 | 11 | 2019 | Magda Danková


V čase lúpeže bolo nákupné centrum uzavreté, strážila ho súkromná bezpečnostná služba. Lupiči sa zrejme dovnútra dostali cez bočný vchod, ktorý je iba pár metrov od zlatníctva.Podľa našich informácií nestihli sbskári rýchlo zareagovať. Samotná lúpež totiž mala trvať iba necelých päť minút.

Ako je vidieť na policajných záberoch, páchatelia si pri otváraní rolovacej bezpečnostnej brány pomohli páčidlom. Kladivami a sekerou rozbíjali výklady a v rýchlosti kradli šperky. No a podľa prvých odhadov si mali odniesť lupiči šperky v hodnote približne pol milióna eur.

Jeden z páchateľov tiež podpálil pred nákupným centrom vozidlo Ssang Yong Kyron, na ktorom prišli. Páchatelia následne utiekli na doposiaľ neznáme miesto.Zo záberov je jasné, že nešlo o žiadnych amatérov, každý jeden krok si detailne naplánovali. Polícia zatiaľ po sedemčlennej partii zlodejov intenzívne pátra a spolieha sa aj na vaše tipy.

Odvážni okoloidúci zastavili zlodeja šperkov, pričom ho poriadne dokopali na zemi (VIDEO)
Niekoľko rozhnevaných Londýnčanov vzalo prácu polície do svojich rúk, keď sa pred ich očami v štvrti Shepherd's Bush uskutočnila lúpež klenotov počas dňa. Londýnčanom sa podarilo chytiť jedného lupiča, pričom doňho kopali a držali ho až kým... Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Marek Molnár


Naposledy sa lúpež podobného rozsahu, ako dnes v noci, odohrala pred necelými dvomi rokmi na bratislavskej pešej zóne. Zamrežované dvere klenotníctva vtedy zlodeji doslova vyvalili autom. Odniesli si všetky stojany s klenotmi, ktoré mali na dosah. Škoda sa vtedy tiež vyšplhala na pol milióna. Páchateľov sa doteraz nepodarilo odhaliť."Píše portál tvnoviny.sk