Neuveriteľné zárobky kráľovskej rodiny! Kto skrýva na konte NAJVIAC MILIÁRD?
01 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Ak vás niekedy zaujímalo, ako sú na tom finančne členovia britskej kráľovskej rodiny, už nemusíte tápať. Bol totiž zverejnený zoznam, kde je úplne jasné, kto si drží prvenstvo v tomto rebríčku: A je to celkom jednoznačne kráľovná Alžbeta II. (93). Ako je na tom ale napríklad princ William (37) alebo Meghan Markleová (38)?


Tak už je to jasné a sú to čísla, ktoré pravdepodobne nikoho neprekvapia. Členovia britskej smotánky sú skrátka nechutní pri peniazoch! Najbohatšou aristokratkou v Anglicku je pochopiteľne sama britská kráľovná Alžbeta II. , Ktorej majetok sa podľa magazínu The Sun odhaduje približne na 1,6 miliardy libier. Ďalší členovia rodiny nasledujú kráľovnú, ktorá sa na tróne drží zatiaľ najdlhšiu dobu zo všetkých anglických vladárov, až s veľkým odstupom. Značne za ňou zaostáva dokonca aj jej manžel, princ Philip (98).

Bratia Harry (35) a William držia spolu - možno nie v živote, na rebríčku však zhodne obsadili šiestu priečku. Ich majetok má totiž totožnú hodnotu 30 miliónov libier. Z tejto sumy im ich nebohá matka Diana († 36) zanechala 13 miliónov libier.

Na spodných miestach sa držia princezné z Yorku, teda Eugenie  (29) a Beatrice (31), alebo Meghan Markleová. Tá začínala v Hollywoode ako nepríliš úspešná herečka v seriáli kravaťáci, a dnes je z nej držiteľka imania v hodnote 6 miliónov libier!

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop