Hollywoodske hviezdy s ktorými pracovať naozaj nieje ľahké!
30 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Preslávili sa nebývalým talentom, sú oblúbencami bulvárnych médií a často na nich nedá dopustiť rad filmových fanúšikov. Niektoré hollywoodske hviezdy nepochybne vedia dobre hrať a nielen vďaka tomu ich pozná celý svet. Z rôznych dôvodov však s nimi ich kolegovia z filmovej produkcie nechcú pracovať. Kto je pri natáčaní nemožný?


Christian Bale. Nemusíte byť filmový kritik, aby ste si všimli, že predstaviteľ Temného rytiera (2008) je "pán herec". Na úlohu sa mimoriadne sústredí a svojou postavou sa takmer stáva. Je schopný pribrať desiatky kilogramov, ale aj schudnúť na kosť. V neposlednom rade je ohromný perfekcionista, čo očakáva aj od svojich spolupracovníkov - je schopný vykričať a z natáčania vyhodiť osvetľovača, ktorý na neho zasvietil z nevhodného uhla.

Na fotke Christian Bale.

YouTube


Gwyneth Paltrow. Sympatická blondínka žiarila nielen v drámach Sedem (1995) alebo Zamilovaný Shakespeare (1998), ale napríklad aj v komédii Letuška 1. triedy (2003). Na plátne je vždy perfektná, na pľaci už to tak slávne nie je. Najmä jej asistenti sa sťažujú na nezmyselné požiadavky typu "odstráňte všetky kvapky vody zo sprchovacieho kúta". Radosť nerobí spolupracovníkom ani v čase filmových premiér - v rozhovoroch si vraj často pripisuje zásluhy iných. Kolegovia vraj Gwyneth Paltrow moc nemilujú. Je naozaj tak vrtošivá?

TASR


Hviezda seriálu Dva a pol chlapa Charlie Sheen (2003-2015) často komplikovala natáčania svoju drogovou závislosťou, herec sa vyznačoval nezriadeným sexuálnym správaním a často bol obviňovaný z obťažovania kolegýň. Nakoniec tvorcom došla trpezlivosť, jeho postava v roku 2011 zahynula a seriál pokračoval bez neho. Všetko vyvrcholilo roku 2015, kedy v americkej talk show herec priznal, že je HIV pozitívny. Jeho kariéra síce úplne neskončila, ale objavuje sa len v menších rolách.

TASR


Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop