Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
29 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa objavila nová informácia, a síce, že randí s niekým úplne iným.


Bývalý hollywoodsky pár Jennifer Aniston a Brad Pitt spolu nie sú. A to ani napriek tomu, že sa napríklad objavila správa o tom, že boli uzretí na romantickej dovolenke. Podľa magazínu New Idea si spolu užívali koniec leta v Taliansku.

Magazín správu podložil fotografiami, z ktorých ale nemožno spoznať, kto pár skutočne je. A podľa serveru Gossip Cop to Aniston rozhodne nie je. Pretože s Pittom nechodí.

Podobné informácie sa objavujú už niekoľko mesiacov a rôzne viac či menej dôveryhodné zahraničné médiá znovu spájajú dohromady herca Pitta s hviezdou seriálu Priatelia.

Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Hollywoodske hviezdy vstúpili na začiatku tisícročia do manželstva, ktoré však vydržalo iba päť rokov. V roku 2005 oznámili rozchod, následne sa rozviedli a Pitt sa začal objavovať s Angelinou Jolie. 

Pravdivé nie sú ani správy o tom, že by spolu Pitt a Aniston čakali dieťa. A rovnako tak nie je pravda, že by chcela hviezda Priateľov dieťa adoptovať.

Teraz sa ale objavila úplne iná informácia. Podľa magazínu NW má byť novým partnerom herečky Jon Hamm, americký herec slávny zo seriálu Mad Man.

Ako ale Gossip Cop uviedol, ani táto informácia nie je pravdivá. Aniston so známym seriálovým hercom nerandí.

Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop