"Otec národa" je späť! Mečiar vstupuje do politiky
28 | 10 | 2019 I Magda Danková


Bývalý premiér a predseda HZDS Vladimír Mečiar oznámil, že opätovne vstupuje do politiky. Stane sa tak v hnutí Slovenská liga. „Urobíme všetko pre to, aby sme zabránili rozvratu spoločnosti a vrátili do jej života dôstojnosť,“ napísal bývalý premiér v krátkom vyhlásení. Informuje Denník N.




Za Slovenskou ligou je bývalý poslanec HZDS Tibor Cabaj a neúspešný prezidentský kandidát z roku 2014 Jozef Behýl. Mečiar naposledy kandidoval v parlamentných voľbách 2012, keď HZDS získalo len 0,93 % hlasov.

Mečiar aj Harabin majú údajne našliapnuté do parlamentu .
Posledný Mečiarov najvernejší pobočník z čias HZDS, Tibor Cabaj sa chystá do parlamentných volieb po boku s Mečiarom na čele pochybnej politickej strany. V strane totiž pôsobí aj neúspešný prezidentský kandidát a bývalý člen SMER-SD Jozef... Čítať ďalej
21 | 10 | 2019 | Gabriel Matta


„Obdobie vzniku štátu bolo obdobím vlastenectva, terajšie sa vyznačuje jeho hanobením. Hanobením ľudí, ktorí viedli zápas o štát, ale zreteľný je aj pokus o vymazanie historickej väzby k jeho základom a úcty k hodnotám, na ktorých tento štát vznikol,“ napísal ešte Mečiar vo vyhlásení, ktoré médiám poslala bývalá poslankyňa HZDS Eva Zelenayová.

Za Slovenskou ligou sú bývalý poslanec HZDS Tibor Cabaj a neúspešný prezidentský kandidát z roku 2014 Jozef Behýl.