KOTLEBOV KONIEC ALEBO LEN VEDRÁ ŠPINY? Jeho bývalá žiačka tvrdí, že s ním má nemanželské dieťa! Kde je však pravda?
11 | 10 | 2019 I Peter Bachan

Má šéf ĽSNS Marián Kotleba na krku obrovský problém, alebo je to len ďalšie hádzanie vedier špiny tými, ktorí neovládajú trestný zákon a šíria bludy, ktoré môžu neskôr oľutovať?


K téme Kotleba čítajte viac:

Drobné na kávu či bonusový plat? Kotleba a ďalší funkcionári ĽSNS si vyplácali mzdu za "prácu pre stranu", nepovedia však presnú sumu
K výške odmien pre vedenie strany sa ani nedá dostať oficiálnou cestou - ide totiž o interný dokument strany. Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | Peter Bachan


Mainstreamovým redakciám niekto posunul informácie o tom, že Kotleba údajne má nemanželské dieťa so svojou niekdajšou žiačkou, ktorá mala mať v tom čase 15 alebo 16 rokov.

Na Facebooku sa dajú dohľadať príspevky spomínanej Dominiky, ktorá sa v marci 2010 chválila jej malou "Kotlebovkou".

No už v októbri 2010 pridala novú fotografiu do albumu, ktorý nazvala "Stareeeeeee:)", takže sa dá predpokladať, že to bolo ešte z obdobia pred tým, než sa jej narodilo dieťa. "Kedysi, keď sme spolu ešte šťastní boli :-)" napísala Dominika na Facebooku.

Tento románik potvrdila aj Kotlebova (už nie na dlho) manželka Frederika, ktorá podala návrh o rozvod už pred pár mesiacmi. K téme čítajte viac:

KOTLEBA A ROZVOD? Nový Čas píše, že papiere sú už dávno podané na súde v Banskej Bystrici
Nový Čas informuje o tom, že v manželstve predsedu strany ĽSNS Mariana Kotlebu a jeho manželky Frederiky to už viac než škrípe. Čítať ďalej
07 | 09 | 2019 | Peter Bachan


"Áno, chodili spolu, ale to dieťa nie je Marianovo," povedala pre Topky Frederika. Kotleba si podľa nej mal tiež nechať spraviť testy DNA. "Chcela od neho asi peniaze, neviem," dodala.

Čerešničkou na torte je, že podľa Frederiky sa tie dve spoznali práve vďaka tejto "šlamastike". "Chcela som vedieť, či je to s tým dieťaťom pravda. Ale ono sa na Mariana ani nepodobá. Teraz sme kamarátky, býva tu kúsok, chodíme spolu von," povedala budúca Kotlebova exmanželka Frederika.

Z týchto vyjadrení sa vo finále nedá vyčítať, či je spomínané dieťa jeho, alebo nie.

Niektorí diskutéri a spravodajské weby polemizujú o tom, či sa náhodou nemôže jednať o trestný čin. Fotky a vyjadrenia niektorých zainteresovaných však naznačujú, že ich vzťah mal byť podľa nich úprimný a nebol založený na vydieraní, manipulácii či zneužívaní jeho postavenia ako učiteľa. Kotleba tak bude teraz musieť vysvetľovať, ako to celé vlastne bolo.

Kotleba vychvaľuje Rusko, ktoré ho naopak kritizuje. Považujú ho za extrémistu
Rezort ruskej diplomacie sa vyjadril veľmi kriticky o Ľudovej strane Naše Slovensko, ktorú vedie Marián Kotleba. Čítať ďalej
17 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Inou vecou je, aké interné školské predpisy spomínaná škola v tom čase mala. Je ale snáď jasné, že pokiaľ sa preukáže vzťah medzi učiteľom a žiakom, jeden z nich sa musí odpoklonkovať preč - väčšinou to ale býva práve učiteľ.

Zdroj Hlavného Denníka, ktorý nechcel byť menovaný v záujme ochrany svojho mena, bol svedkom podobnej situácie v období, kedy navštevoval strednú školu, jedná sa približne o rok 2012 alebo 2013 - žiačka 3. ročníka cirkevného 4-ročného gymnázia otehotnela s "profesorom", ktorý vyučoval náboženstvo a pripravoval ich na sviatosť birmovania.

Podľa informácii nášho zdroja to trestnoprávnu dohru nemalo, no svoje zamestnanie musel dotyčný "profesor" zmeniť.

O tom, ako tento "prúser" vysvetľoval doma rodine, ktorá je až dodnes silno katolícky založená, sme sa už nedozvedeli.

Kotleba mal podržať vládu za to, že ich nezrušia. V senáte bola aj sudkyňa Nora
19 | 08 | 2019 | SITA


Keďže sú to ale čerstvé informácie, nedá sa vylúčiť, že ide o pravdivé skutočnosti a Kotleba má skutočne nemanželské dieťa. Jeho voliči by to nemuseli brať zrovna pozitívne - predsa len, nie je to Boris Kollár, ktorému rástli percentá každým novým dieťaťom. Dalo by sa polemizovať aj o tom, či jeho preferencie neklesli práve kvôli tomu, ale to už je na samostatný komentár.

Pozastavme sa však na týmito vetami  - "Kotleba si podľa nej mal tiež nechať spraviť testy DNA. "Chcela od neho asi peniaze, neviem," uviedla Frederika.

Nie sú pre vás viac než mätúce? Aký bol výsledok testu, a o akých peniazoch hovorí? To budú musieť ešte zrejme vysvetľovať verejnosti.

Platí Kotleba alimenty (v prípade, ak by to bola pravda), ako platí aj jeho poslanecký kolega Martin Klus, čerstvý predseda poslaneckého klubu strany v parlamente? Ak by aj platil, dúfame, že to je vyššia suma, než tá, za ktorú Klus zožal nedávno obrovskú hanbu. K téme čítajte viac:

 

Alebo je to len jedno z ďalších vedier bahna, ktoré sa budú vylievať čím ďalej tým viac po celom slovenskom mediálnom priestore s cieľom poškodiť mená viacerých politických protivníkov?

Nevytvárajú tým pôdu na to, aby si vďaka občianskoprávnym žalobám zarobil aj na ďalšie tri nemanželské deti a zabezpečil im tučné alimenty, obdobne ako Štefan Harabin, keď sa súdil s médiami? Nezabúdajme, že je len jedným z mnohých politikov, ktorí budú musieť do blížiacich sa volieb čeliť ešte horším škandálom, než je nejaké nemanželské dieťa.

To, či sa k tomu Kotleba vyjadrí detailnejšie, sa ukáže v najbližších dňoch. V prípade nových informácii Vás budeme informovať.

P.S. - Frederika sa s Kotlebom dala dokopy taktiež vo veku šestnástich rokov. Či je to náhoda, sa môžeme už len domýšľať.

ĎALŠIA ZRADA BUGÁRA? Dankovi vyfúkol prepravu po dunaji so svojim "Dunajbusom". Pomstí sa mu?
Koaličná strana Most-Híd sa už musí chytať každého stebielka, ktorého len môže. Ide jej doslova o prežitie - voľby do Národnej rady sú už za rohom. Málokto by však čakal, že by Bugár spravil Dankovi taký podraz. Čítať ďalej
11 | 10 | 2019 | Peter Bachan