Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
05 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa údajné dieťa podelo. Že by v skutočnosti žiadne nemala?


Časopis In Touch pred rokom napísal, že herci a bývalí partneri Brad Pitt a Jennifer Aniston mali tajnú svadbu. Malo ísť o záhradnú slávnosť, na ktorej boli prítomní Pittove deti a George Clooney.

Magazín svoje tvrdenie oprel o anonymný zdroj a obálku ilustroval fotografiou Brada Pitta v smokingu a Jennifer Aniston v šatách. V skutočnosti sa ale jednalo o fotomontáž.

Sám hovorca herečky navyše poprel, že by k nejakej svadbe došlo, a ako Gossip Cop zistil, George Clooney bol v čase, keď k nej malo dôjsť, v Taliansku. Teraz ale na túto vymyslenú správu upozornil znova, s tým, že dodnes nič nenaznačuje, že by k nejakej svadbe došlo.

Jennifer Aniston a Brad Pitt: Šokujúce zistenie vytvára špekulácie! JE TO PRAVDA?!?!?!
Herečka Jennifer Aniston chce dieťa a podľa všetkého si veľmi dobre rozumie so svojim expartnerom Bradom Pittom. Tvrdí to magazín OK! s tým, že dieťa si majú adoptovať. Podobná informácia už sa však objavila raz a bola čoskoro... Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Naopak, magazín svoju správu neopravil ani sa neospravedlnil, namiesto toho za šírením falošných informácií o tom, že sú obaja herci opäť spolu. Napísal dokonca, že sa im narodilo dievčatko.

Od chvíle, kedy sa táto správa objavila, uplynul rok. Rok, počas ktorého údajné dieťa nikto nevidel. A podľa serveru GossipCop je vysvetlenie jednoduché. Žiadne dieťa totiž nemajú.

Magazín Heat pred nedávnom prišiel s úplne inou informácií, a síce že sa Aniston rozhodla dieťa adoptovať. A chce k tomu požehnanie svojho bývalého manžela, s ktorým má údajne dobrý vzťahy.

Podľa magazínu má ísť o sirotu z Mexika. "Len vždy hovorila, že by rada mala deti, až bude čas," povedal magazínu zdroj. "Keby bola v spokojnom vzťahu, stále by sa zaoberala možnosťou, ako mať dieťa sama, ale vzhľadom k jej veku je pravdou, že adopcia je najmenej stresujúci spôsob," dodal zdroj.

Aj v tomto prípade ale server Gossip Cop, ktorý sa zaoberá vyvracaním mýtov o celebritách, tvrdí, že nejde o pravdivú správu. Naopak, v roku 2016 s ňou už prišiel RadarOnline a ani vtedy sa nepotvrdila. Ak herečka naozaj chce dieťa, adopcia zatiaľ nie je na stole. Ostatne potvrdil aj jej tlačový hovorca.

Brad Pitt a Jennifer Aniston znovu spolu ako pár? O podobné sa snaží aj Tom Cruise
Brad Pitt a Jennifer Aniston nie sú jediným párom v Hollywoode, ktorý sa snaží to podľa špekulácií dať znovu dohromady. Tom Cruise by sa vraj rád vrátil k bývalej žene Katie Holmesovej. Čo je na tom pravdy? Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop