Jennifer Aniston a Brad Pitt: Šokujúce zistenie vytvára špekulácie! JE TO PRAVDA?!?!?!
19 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Herečka Jennifer Aniston chce dieťa a podľa všetkého si veľmi dobre rozumie so svojim expartnerom Bradom Pittom. Tvrdí to magazín OK! s tým, že dieťa si majú adoptovať. Podobná informácia už sa však objavila raz a bola čoskoro vyvrátená.


Herečka známa zo seriálu Priatelia Jennifer Aniston bude mať dieťa. Nečaká ho však so svojím expartnera Justinom Theroux, ale chce ho adoptovať. Tvrdil to už skôr magazín Heat, a najnovšie aj magazín OK!Podľa magazínu Heat má ísť o sirotu z Mexika. "Len vždy hovorila, že by rada mala deti, až bude čas," povedal magazínu zdroj. "Keby bola v spokojnom vzťahu, stále by sa zaoberala možnosťou, ako mať dieťa sama, ale vzhľadom k jej veku je pravdou, že adopcia je najmenej stresujúci spôsob," dodal zdroj.

Server Gossip Cop, ktorý sa zaoberá vyvracaním mýtov o celebritách, tvrdí, že nejde o pravdivú správu. Naopak, v roku 2016 s ňou už prišiel RadarOnline a ani vtedy sa nepotvrdila. Ak herečka naozaj chce dieťa, adopcia zatiaľ nie je na stole. Informáciu potvrdil aj jej tlačový hovorca.

Aj napriek tomu teraz magazín OK! prišiel s prakticky totožnou informáciou. Údajne tiež má Aniston naďalej slabosť pre svojho expartnera Brada Pitta, s ktorým si telefonuje po nociach a má k nemu veľmi blízko.

Aj tieto informácie ale Gossip Cop vyvrátil. Nie je to pritom tak dávno, čo svet obletela správa o tom, že herečka Jennifer Aniston má čakať dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Hoci ide o správu starú niekoľko týždňov, dodnes ju preberajú aj české médiá. Pravdou ale je, že spolu obaja herci v skutočnosti ani nerandia!

VIDEO: Brad Pitt spolu s ISS: Hollywoodska hviezda komunikuje s astronautmi!
Americký herec Brad Pitt, ktorý si nedávno zahral vo vesmírnem dráme Ad Astra, v pondelok zavolal na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS). Konverzácia s americkým astronautom Nickom Hague sa rýchlo stočila k nečakaným dopadom života v stave beztiaže... Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop