VIDEO: Ako sa Kylie Jenner stala najmladšou miliardárkou v histórii?
19 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Kylie Jenner (21) z klanu Kardashians je najmladšou miliardárkou v histórii! Podľa časopisu Forbes, ktorý zverejnil rebríček sto päťdesiatich troch miliardárov, je síce až takmer na konci zoznamu, ale je tam.


Kylie dokonca predstihla aj zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga, ktorý sa na rebríček miliardárov dostal "až" v dvadsiatich troch rokoch. „Nemala som, žiadne očakávania, nepredpokladala som, aká bude budúcnosť,“ povedala Kylie pre Forbes s dodatkom, že takéto výsledky prinášajú veľmi príjemný pocit a uznanie. A na čom táto mladá dáma tak zbohatla?

Najmladšia členka klanu Kardashian si závideniahodný majetok vybudovala na vlastnej kozmetickej značke.

Kylie Cosmetics v minulom roku predala tovar v hodnote približne 360 miliónov dolárov. Zdá sa, že vlastnou kozmetikou trafila klinec po hlavičke. Jej spoločnosť má hodnotu minimálne 900 miliónov dolárov.



VIDEO: Brad Pitt spolu s ISS: Hollywoodska hviezda komunikuje s astronautmi!
Americký herec Brad Pitt, ktorý si nedávno zahral vo vesmírnem dráme Ad Astra, v pondelok zavolal na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS). Konverzácia s americkým astronautom Nickom Hague sa rýchlo stočila k nečakaným dopadom života v stave beztiaže... Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop