Prečo si Meghan a Harry tak príliš strážia svoje súkromie? Ako sa dá zvládať tak dlhodobá kritika?
16 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Princ Harry a jeho manželka Meghan dlhodobo čelia kritike, že si ako verejné osoby, ktoré z veľkej časti žijú z verejných financií, až príliš strážia svoje súkromie. Kráľovský životopisec ale tvrdí, že pozná tragický dôvod, prečo sa vojvoda a vojvodkyňa z Sussexe pokúšajú vyhýbať ľuďom.


Meghan Markle a princ Harry čelia opakovane ostrej kritike. Naposledy to bolo napríklad kvôli tomu, že na cestovanie využívajú súkromné lietadlá. Jedným takým tento rok zamierili na dovolenku aj so svojím synom Archie Harrisonom.

Aj keď inak obľúbení členovia kráľovskej rodiny opakovane čelia kvôli ich životnému štýlu celebrít mnohých výčitkám, ich túžba po súkromí môže byť motivovaná jedným srdcervúcim faktom. To aspoň zaznelo v novom americkom programe, ktorý sa zameriava na postavenie Meghan a Harryho v britskej kráľovskej rodine.


Kráľovský životopisec a bývalý dôverník Harryho zosnulej matky, princeznej Diany, Andrew Morton tvrdí, že Meghan je "objektom rovnakej hystérie" ako jej svokra, s ktorou sa kvôli jej tragickému úmrtiu nemohla nikdy stretnúť.

NÁHLY KONIEC? Vojvodkyňa Meghan dala princovi Harrymu ultimátum!
Vojvodkyňa Meghan je známa tým, že je vo svojich postojoch nekompromisná. Teraz sa ale dostala do situácie, keď ani tak nezáleží na to, čo si želá ona, ale čo vyžadujú kráľovské povinnosti. Tými sa ale riadiť nechce, a Harry údajne dostal nôž na... Čítať ďalej
14 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"V okolí Diany bola určitá hystéria a okolo Meghan je teraz rovnaká hystéria. Bola objektivizovaná - to znamená, že o nej ľudia už nepremýšľajú ako o ľudskej bytosti, ľudia si jednoducho myslia, že ju môžu kritizovať a byť tak nepríjemní, ako to len ide, "varuje Morton.

Morton zároveň Meghan obhajuje a hovorí, že ju hodnotia veľmi pozitívne za to, ako sa vyrovnáva so svojou novou kráľovskou rolou. "Toto je dievča, ktoré nedávno porodila dieťa, práve začína novú kariéru, práve začína život v novom svete s princom Harrym a ja by som jej udelil vysoké body za spôsob, akým komunikuje s verejnosťou," vysvetľuje.

Princezná Diana sa stiahla z verejného života v roku 1993 potom, čo sa šialenstvo okolo jej osoby vygradovalo. Morton sa obáva, že Meghan a Harry by mohli kráčať v Dianiných stopách. "Nechceme, aby sa to, čo sa stalo s Dianou, stalo nikomu inému," uviedol Dianin blízky spolupracovník v relácii. Práve to je podľa neho dôvod, prečo si Meghan a Harry chcú zachovať svoje súkromie.

"Samozrejme, že to nie je dôvod, prečo sa Harry a Meghan snažia udržať svoje súkromie. Nechcú byť obťažovaní a konfrontovaní na letiskách tak, ako bola v minulosti Diana. Všetci si myslíme, že súkromné ​​lietadlo je úžasné. Lenže aký bol posledný let Diany? Bolo to v súkromnom lietadle do Paríža, "pripomína na záver Morton.

Ako si pamätáte svadbu Harryho a Meghan? Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo peklo!
Rozprávkovo okázalá svadba princa Harryho s vojvodkyňou Meghan sa páčila miliónom ľudom po celom svete, zato určitým osobám prítomným vo Windsore ostali v pamäti inej spomienky. Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo jedným slovom... Čítať ďalej
12 | 09 | 2019 | Ján Prokop