NÁHLY KONIEC? Vojvodkyňa Meghan dala princovi Harrymu ultimátum!
14 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyňa Meghan je známa tým, že je vo svojich postojoch nekompromisná. Teraz sa ale dostala do situácie, keď ani tak nezáleží na to, čo si želá ona, ale čo vyžadujú kráľovské povinnosti. Tými sa ale riadiť nechce, a Harry údajne dostal nôž na krk!


Britská vojvodkyňa Meghan Markle dala princovi Harrymu ultimátum. Má si vybrať, medzi ňou a zvyšnými členmi svojej rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tým, že Meghan chce, aby Harry nadobro opustil kráľovskú rodinu a presťahoval sa s Meghan do Afriky.

Meghan údajne tvrdí, že sa už nedokáže vyrovnať so stresom, ktorý so sebou prináša pozícia vojvodkyne. "V tejto chvíli je to ona alebo jeho rodina a Harry si vybral svoju ženu," píše magazín s tým, že sa princ Harry dlho nerozmýšľal, pretože v Afrike sa vždy cítil dobre.

Ako si pamätáte svadbu Harryho a Meghan? Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo peklo!
Rozprávkovo okázalá svadba princa Harryho s vojvodkyňou Meghan sa páčila miliónom ľudom po celom svete, zato určitým osobám prítomným vo Windsore ostali v pamäti inej spomienky. Pre jednu z členiek kráľovskej rodiny to bolo jedným slovom... Čítať ďalej
12 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Celý Meghanin plán znie ako pritiahnutý za vlasy, a pravdepodobne to tak skutočne je. Podľa serveru Gossip Cop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa totiž niečo podobné objavilo už zhruba pred dvoma rokmi. Vtedy sesterská redakcia časopisu odzrkadlila v magazíne Star podobný článok, s tým rozdielom, že sa Meghan s Harrym mali presťahovať do Ameriky!

Pravdou ale zostáva, že ak by naozaj došlo na sťahovanie, Meghan nie je osobou, ktorá by zniesla vzťah na diaľku. Harry by sa preto musel naozaj premiestniť s ňou, alebo by bolo naozaj zle.

Dokument stanica 5 s názvom Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood sa pred nedávnom pozrel na to, čo vojvodkyňu a jej prvého manžela rozdelilo a čo ju vohnalo do náručia kráľovskej rodiny.

Kráľovská korešpondentka Ashley Pierson v dokumente uviedla, že do ťahu medzi terajšou vojvodkyňou a Trevorom Engelsonem vstúpila Meghanina herecká kariéra.

"Boli spolu sedem rokov, z toho dva roky svoji. Problémom manželstva bola vzdialenosť. Hneď ako sa vzali, dostala Meghan prácu v seriáli The Suits a zdržiavala sa v Toronte, zatiaľ čo Trevor bol v Los Angeles. Tento vzťah jednoducho nevydržal," prezradila!

Vojvodkyňa Meghan prináša nešťastie? Kritika ktorá by rozplakala nejedného človeka
Britská vojvodkyňa Meghan sa rozhodla urobiť si víkend bez syna Archieho a navyše mimo Británie. Od fanúšikov ale schytala takú kritiku, ktorá by rozplakala nejedného človeka. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop