VIDEO: Neymara na ihrisku vypískali vlastný fanúšikovia! Napriek tomu podal famózny výkon a zápas rozhodol "VO VEĽKOM ŠTÝLE"
15 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Nebolo to návratom do Barcelony, ale comebackom do zostavy PSG, tak sa skončila sága okolo Neymara. Brazílčan v sobotu rozhodol parádnymi nožnicami o výhre 1: 0 nad Štrasburgom, no svoje si musel vypočuť. Po zápase sa k negatívnym reakciám od vlastných fanúšikov vrátil a vysvetlil aj situáciu ohľadne jeho letných pytačiek s katalánskym veľkoklubom.


Keď hlásateľ prečítal jeho meno v zostave, keď sa prvýkrát dotkol lopty, alebo pri každej strele či prihrávke, ľudia bučali a nadávali. Diváci z hľadiska na Neymara vyvíjali tak silný tlak že sústrediť sa na hru by bolo pre nejedného hráča nemožné. No aj napriek tomu to brazílskeho velikána nezastavilo a na ihrisku predviedol famózny výkon. Toto zvládne len skutočný šampión!

"Nie je to prvýkrát, čo ma vypískali úplne všetci," priznal 27-ročný strelec po zápase. "Je to smutné. Ale uvedomujem si, že od teraz budú pre mňa všetky zápasy vonkajšie," dodal k tomu, že ho v Paríži už ťažko čaká domáca atmosféra.

Fanúšikovia si na Neymara nachystali aj transparenty, niektoré z nich odkazovali na fakt, že Brazílčan sľúbil zaplatiť sumu 20 miliónov eur z vlastného vrecka, aby mohol prestúpiť do Barcelony.



"Všetci vedia, že som chcel odísť. Nebudem zachádzať do detailov toho, čo sa stalo," okomentoval letnú prestupovú ságu. "Je čas otočiť list. Som hráčom Paris Saint Germain a nechám na ihrisku všetko. Nemám nič proti klubu ani jeho fanúšikom," povedal.

Proces udobrovania začala brazílska hviezda parádnymi nožnicami, ktoré rozhodli duel sa Štrasburgom. V tom istom zápolení debutovali za PSG dve nové tváre - brankár Keylor Navas, ktorý prišiel na hosťovanie z Realu Madrid výmenou za mladšieho kolegu Alphonse Areola, vychytal čisté konto, útočník Mauro Icardi hosťujúci z Interu Miláno hral od 63. minúty a do štatistík sa nezapísal.

Modelka Trindadeová si podľa polície vymyslela, že ju hiezdny Neymar znásilnil
Polícia v brazílskom Sao Paule obvinila modelku Najile Trindadeovú a jej bývalého partnera Estivensa Alvesa v súvislosti s nedávno ukončení vyšetrovaním údajného znásilnenia modelky futbalovou hviezdou Neymarom. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | SITA