TRAGÉDIA: 17-ročný mladík napadol sekerou svojho o rok mladšieho brata! Čo sa udialo?
13 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Len sedemnásťročný chlapec brutálne napadol svojho mladšieho brata sekerou keď prišiel k jeho posteli. Tento nepochopiteľný čin spôsobil mladšiemu bratovi rezno-sečné rany s poškodením šliach. Mladší brat si totiž to tesne pred útokom stihol dať pred tvár ruky. Polícia útočníka zadržala a prípad ďalej prešetruje.


Tento incident sa mal stať ešte v stredu ráno v obci neďaleko Serede. Mladík mal tasiť sekeru proti svojmu o rok mladšiemu bratovi vo chvíli keď podišiel k jeho posteli, kde mu mal sekerou mieriť na hlavu.

17 ročný mladík bol obvinený z úmyselného ublíženia na zdraví na chránenej osobe," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Obvinený Denis sa mal podľa informácií TV JOJ dopustiť začiatkom roka aj lúpeže v dedine. "Osobu mal kvôli peniazom zbiť a potom okradnúť o 20 eu," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Súd mu za tento čin vymeral trest odňatia slobody na 18 mesiacov nepodmienečne s odkladom na 18 mesiacov pod probačným dohľadom, s tým že mladík nahradí škody a verejne alebo osobne sa poškodenému ospravedlní.

"Právna kvalifikácia vyšetrovania sa môže ešte zmeniť na základe výpovedí a znaleckých posudkov. O väzbe pre mladíka by mal súd rozhodnúť v najbližších hodinách," dodala policajná hovorkyňa.

TRAGÉDIA: Počas reprezentačnej akcie zomrel brankár národného tímu Curacaa
Veľká tragédia zasiahla futbalovú reprezentáciu ostrovného štátu Curacao. Vo veku 31 rokov totiž na akcii národného tímu zomrel brankár Jairzinho Pieter. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | SITA