TRAGÉDIA: Počas reprezentačnej akcie zomrel brankár národného tímu Curacaa
10 | 09 | 2019 I SITA

Veľká tragédia zasiahla futbalovú reprezentáciu ostrovného štátu Curacao. Vo veku 31 rokov totiž na akcii národného tímu zomrel brankár Jairzinho Pieter.


Príčina jeho úmrtia zatiaľ nie je známa. Reprezentantom Curacaa je aj krídelník fotunaligového tímu AS Trenčín Gino van Kessel, počas aktuálneho asociačného termínu však nie je súčasťou národného tímu.

Telo Jairzinha Pietera našli v tímovom hoteli v hlavnom meste Haiti Port-au-Prince, kde Curacao v noci na stredu absolvuje duel proti domácej reprezentácii Lige národov Konfederácie futbalu v Severnej a Strednej Amerike a karibskej oblasti (CONCACAF). Prvý vzájomný zápas oboch tímov sa počas víkendu v hlavnom meste Curacaa skončil triumfom domácich 1:0, Pieter sedel v tomto súboji iba na lavičke.

Reprezentanti Curacaa sa rozhodli na počesť zosnulého spoluhráča nastúpiť v utorkovom súboji na Haiti.

ŠPORT: Bakoš prvým gólom sezóny rozhodol o víťazstve Vladivostoku
Slovenský útočník Martin Bakoš si otvoril strelecký účet v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Dvadsaťdeväťročný krídelník skóroval v utorňajšom zápase základnej časti, v ktorom jeho Admiral Vladivostok triumfoval na domácom ľade nad... Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | SITA