Modelka Trindadeová si podľa polície vymyslela, že ju hiezdny Neymar znásilnil
10 | 09 | 2019 I SITA

Polícia v brazílskom Sao Paule obvinila modelku Najile Trindadeovú a jej bývalého partnera Estivensa Alvesa v súvislosti s nedávno ukončení vyšetrovaním údajného znásilnenia modelky futbalovou hviezdou Neymarom.


Modelka sa podľa vyšetrovania polície dopustila z procesných podvodov, urážlivých výpovedí a vydierania. Estivens Alves čelí obvineniu zo zverejnenia erotického obsahu, ktorý sa dostal na internet.

Ako je známe, v úvode augusta sudkyňa Ana Paula Vieira de Moraesová pre nedostatok dôkazov ukončila ukončili vyšetrovanie brazílskeho futbalistu Neymara, ktorého modelka Najila Trindadeová obvinila zo znásilnenia.

Sudkyňa konala na odporúčanie prokuratúry Sao Paola. Štátne zástupkyne Flávia Merliniová a Estefánia Paulinová oznámili, že súhlasili s rozhodnutím polície z 30. júla neobviniť Neymara.

CYKLISTIKA: Belgičania vyrukujú do boja v Yorkshire s Gilbertom, Van Avermaetom aj Evenepoelom
Zmes rokmi odskúšaných skúseností s mladíckou dravosťou by mala Belgičanom zabezpečiť úspech v hlavnej mužskej kategórii elite na tohtoročných majstrovstvách sveta v cestnej cyklistike. V belgickej nominácii na dlhé a náročné preteky s hromadným... Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | SITA


Dvadsaťšesťročná Trindadeová 17. mája ohlásila na polícii v Sao Paule znásilnenie jedným z najznámejších svetových futbalistov. K aktu malo dôjsť v jednom z parížskych hotelov o dva dni skôr, ale francúzska polícia nebola v tejto súvislosti kontaktovaná.

Neymar obvinenie odmietol a uviedol, že ich vzťahy sú konsenzuálne. K sexu podľa neho došlo dohodou oboch strán. Zoznámili sa prostredníctvom instagramu a potom modelku pozval do Paríža, kde ako futbalista pôsobí.

V súvislosti s prípadom údajného znásilnenia Neymara vypočúvali približne 5 hodín ešte v polovici júna. V rovnakej veci vypočuli ďalších 12 ľudí. Polícia v Sao Paule v auguste pokračovala vo vyšetrovaní, či celý príbeh o znásilnení nebol zo strany Trindadeovej vymyslený. Posledné správy z Brazílie potvrdzujú, že to tak bolo a modelka ponesie za svoje konanie následky.