VIDEO: "No choď do r*ti, celý nový politik," odkazuje Fico Beblavému. Kopol si aj do zvyšku opozície
09 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Predseda strany Smer-SD Robert Fico zverejnil na svojom Facebooku video, na ktorom opäť vymenoval takmer všetky "hriechy" lídrov opozičných strán.


K téme Robert Fico čítajte viac:

Daňoví podvodníci, narkoman, či "privatizačné dieťa". Fico zavelil do útoku proti opozícii
Predseda strany Smer-SD Robert Fico na svojom Facebooku reagoval na informácie, podľa ktorých majú strany SaS a OĽaNO dostatok podpisov na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady, kde chcú vysloviť nedôveru predsedovi vlády Petrovi... Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Fico v posledných dňoch brázdil po celom Slovensku, kde sa stretával s členskou základňou Smeru a jej predstaviteľmi. V poslednom zverejnenom videu na Facebooku sa ale riadne "utrhol z reťaze".

"Ani ja, ani Pelle, ani Žiga, ani Raši, ani Blanár, ani Kamenický, ani Kaliňák, nechodíme ani potetovaný, a neberieme drogy ako Truban," odvážne vyhlásil Fico.

Pripomíname, že práve o Robertovi Kaliňákovi a nespomenutému bývalému ministrovi z Ficových vlád Jánovi Počiatkovi kolovali v kuloároch reči o tom, že by mohli mať niečo dočinenia s užívaním istých bielych kryštalických látok, nikdy sa to však nepotvrdilo oficiálnymi cestami.

VIDEO: "Mazurek povedal to, čo si myslí takmer celý národ," tvrdí Fico
Predseda strany Smer-SD Robert Fico zverejnil na Facebooku video, kde sa vyjadril k rozsudku Najvyššieho súdu ohľadom bývalého poslanca Národnej rady Milana Mazureka. Čítať ďalej
05 | 09 | 2019 | Peter Bachan, TASR


"Neboli sme pravou rukou sociálneho netvora Kaníka, a nie sme ani deti rodičov, ktorí privatizovali, ako pán Beblavý. On sa postaví a povie "ja som nový politik". No choď do riti, celý nový politik. Aký si ty nový politik? Bol si všade," pokračuje Fico.

Ako už býva zvykom, Fico nezabudol opomenúť aj "daňového, pozemkového a volebného podvodníka" Andreja Kisku, ktorý podľa neho najradšej "ukradol všetko, čo nie je priviazané reťazou".

"Určite nie sme ako Igor Matovič s jeho DPH podvodmi, či pán Kollár, podozrivý prakticky zo všetkého, vrátane obchodovania s drogami," útočí Fico. Je nutné pripomenúť, že Fico naráža aj na "kauzu", ktorá spája Kollára a dnes už zatvorené resocializačné centrum Čistý deň, v ktorej mali zapletené prsty aj Marian Kočner a Peter Tóth. Čítajte viac:

Kočner chcel odstaviť Kollára, "kauza" Čistý deň mu vtedy nevyšla. Ten teraz reaguje na "Kočneroviny"
Organizovaná zločinecká skupina cieľavedome zneužívala policajnú moc, niektorých okresných prokurátorov, sudcov a podsvetie na to, aby diskreditovala nepohodlných politikov, povedal pre TASR predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár v reakcii na... Čítať ďalej
01 | 08 | 2019 | Redakcia, TASR


Čo sa týka obchodovania s drogami, Fico naráža na dokument pochádzajúci z vtedajšieho Úradu na ochranu ústavy a demokracie, tzv. "pokračovateľa" ŠtB. Dokument nie je žiadnou oficiálnou listinou, je to spravodajská informácia, ktorej pravdivostná hodnota nebola nikdy potvrdená, len existuje úradný záznam o tom, že ju niekto vypracoval.

"Toto je partia ľudí s pochybnými prepojeniami na zahraničie a na firmy. Dnes sa tu jasne hovorí, že jedna firma, ktorá podporuje opozíciu (ESET, pozn. redakcie), je priamo prepojená na zahraničné spravodajské služby," hovoril v závere Fico. Spojenie ESET-u a americkej tajnej služby CIA už Fico rozoberal pred pár týždňami, dokonca kvôli tomu neprišiel na tlačovú konferenciu. K téme čítajte viac:

PRÁVE TERAZ: Fico sa mal dostať k informáciám o napojení "slovenskej IT spoločnosti na americkú CIA"
Neúspešný kandidát na post europoslanca a hovorca strany Smer-SD Ján Mažgút dnes na tlačovom brífingu v Národnej rade musel pred novinármi vysvetľovať, prečo je predseda strany Robert Fico neprítomný. Čítať ďalej
26 | 06 | 2019 | Roman Suchý


%5B0%5D=68.ARAILWeyprHc3bZTmbdFNoTf3KxLTSachpupSY1MvO3KoQygRgyBnT3rfddJlkK_FGac0VM02FYvrkmbzC5vvpiIa_YFWez_E9LnbG7LfyqUHlf_Lkc_kwu0WJNKb4wFgj3OIvV3xX_3NUce0POt_4wIonhq5iiM7RTougmnK7mVbpUwQPPhlNlPpdPH1dpP7ALHasd6jo1e8pghL1xED47RdccMA3s_YJt2kLT6G8SQomizVu8FMmPkzBWsjcoOhs56EYZ0FtfaBWVcU7fTFOZ9enjVsmIelAcHaG6pD5aesCqEdCTBAyLKa9Ve2EetHUadxKv89veggxHYa1wB4p_f_2BAmdPR5XEL1A&__tn__=-R