Srbský futbalista splnil sen svojim deťom: Matić prišiel za Ronaldom s jednoduchou prosbou!
09 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Futbal je ich život, keď však rozhodca zápas ukončí, ide všetka rivalita bokom. V sobotňajšom kvalifikačnom dueli o účasť na európskom šampionáte medzi Srbskom a Portugalskom išlo naozaj o veľa. Cennú výhru 4:2 si nakoniec pripísali Portugalci. O žiadnej vzájomnej pozápasovej nevraživosti však nemohla byť ani reči. Názorne to predviedli dve veľké hviezdy svojich tímov Nemanja Matić a Cristiano Ronaldo.


Bol to dlho očakávaný zápas a rozhodne nesklamal. Stretnutie kvalifikačnej skupiny B medzi Srbskom a Portugalskom prinieslo šesť gólov, k smútku väčšiny fanúšikov však štyri padli do domácej siete a z víťazstva 4: 2 sa tak radovali úradujúci majstri Európy. ODKAZ NA VIDEO tu.

Rozhodujúci gól zariadil v 80. minúte hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý poslal svoj tím do vedenia 3:2, výhru potom pečatil o šesť minút neskôr Silva.

Po zápase sa však o zaujímavý moment postarali hviezdy svojich tímov Nemanja Matić a práve slávny CR7. Srbský záložník, ktorý v súčasnej dobe háji farby Manchestru United, totiž pribehol pred šatňu hosťujúceho tímu so svojimi dvoma potomkami s jediným cieľom, totiž aby si zaobstarali spoločnú fotku so slávnym Portugalcom.

A ten rozhodne nesklamal. S oboma deťmi si podal päť a veľmi ochotne sa nechal odfotit. S Matićom si potom priateľsky podal ruku a ponáhľal za svojimi parťákmi do tímového autobusu. Proste správanie skutočnej hviezdy so všetkými.

ŠPORT: Preteky Okolo Slovenska bez Pinota, číslo jeden ponesie Viviani, Peter Sagan možno o rok
V poradí 63. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska (18.- 21. 9.) bude ochudobnený o muža, ktorý tento rok na Tour de France dlho bojoval o celkové víťazstvo. Zo záverečnej nominácie tímu Groupama-FDJ vypadol francúzsky vrchár Thibault... Čítať ďalej
09 | 09 | 2019 | SITA