Šanta predložil ďalšiu komunikáciu s Kočnerom. Agh prezradil, že ak sa komunikácia zverejní, podá žalobu
09 | 09 | 2019 I Roman Suchý

Prokurátor Ján Šanta predložil súdu ďalšie správy Mariana Kočnera cez aplikáciu Threema. „Súdu predkladám tretí balík komunikácie Mariana Kočnera s ďalšími osobami,“ uviedol.






„Predkladám tento návrh a túto komunikáciu aj obhajobe, aj zástupcovi poškodeného. Dovolím si opätovne navrhnúť, aby pred samotným výsluchom obžalovaného došlo k prečítaniu komunikácie, lebo nepochybne otázky strán sa budú týkať a budú práve z tejto komunikácie. Obhajoba už je pripravená a oboznámená s touto listinnou,“ povedal prokurátor Šanta.

Daniel Lipšic, právny zástupca Markízy, zároveň žiada prečítať komunikáciu so Štefanom Ághom.

Agh prezradil, že ak sa komunikácia počas procesu zverejní, podá žalobu, informujú Hospodárske Noviny.

"Nie, nebojím sa," odpovedal Štefan Agh sediac v publiku na otázku HNonline, či sa bojí, že sa bude na pojednávaní čítať jeho komunikácia s Kočnerom. "Však aj ja ju mám v mobile, je to jedna A4. Je tam len, kedy prídeš, kedy prídem ja, nič viac." povedal pre HNonline. Taktiež podčiarkol, že žiada od Kočnera súhlas na zverejnenie samotnej komunikácie.

SÚD S KOČNEROM: Obhajoba v kauze miliónových zmeniek namieta zaujatosť predsedu senátu
Námietku zaujatosti voči predsedovi senátu vzniesol dnes v kauze miliónových zmeniek jeden z obhajcov obžalovaných Marek Para. Dôvodom podľa neho je, že súd uprednostňuje pri vykonávaní dôkazov jednu procesnú stranu, konkrétne prokuratúru.... Čítať ďalej
09 | 09 | 2019 | SITA